Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema ventilator interior

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema ventilator interior

cine stie sa-mi spina si mie de ce nu merge aerul in habitaclu chiar daca compresorul de aer conditionat cupleaza?

Ai incercat sa verifici sigurante sa vezi daca nu sa ars. Daca sigurana e buna mai ramane potentiometru de pe consola sau chiar ventilatorul (periile gata sau bobinaj ars).

Comment

Verifica regulatorul montat pe aeroterma din habitaclu, este in partea pasagerului langa filtru de polen.

Comment

salut, am si eu aceeasi problema nu merge in inetrior nici un ventilator-butaoenele de la clima se aprind(w204) m-am uitat vizual la sigurante si par ok, stie cineva exact care este siguranta cu pricina sau ce pot sa mai verific?
        multumesc

Comment

Originally posted by adytetea View Post
          cine stie sa-mi spina si mie de ce nu merge aerul in habitaclu chiar daca compresorul de aer conditionat cupleaza?
          Datorita temperaturii exterioare (sub +15 grade), nu vei simtii niciodata racoarea aerului ceat de instalatie. Cum ai spus ca-ti cupleaza compresorul, aparent totul este OK.
          Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
          Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
          Onorez comenzi si in Bucuresti
          Tel. 0736375626 Marian

Comment

Cred ca se referea ca nu ii baga deloc aer...

Comment

Originally posted by gabygyy View Post
              salut, am si eu aceeasi problema nu merge in inetrior nici un ventilator-butaoenele de la clima se aprind(w204) m-am uitat vizual la sigurante si par ok, stie cineva exact care este siguranta cu pricina sau ce pot sa mai verific?
              multumesc
              Vad ca ai o doza substantiala de tandur in ce priveste parcurgerea regulilor de postare (e ceva, din 2008 pana acum...).
              Hai sa-ti dau mura:
              Reguli generale de postare

1.1. Limba română
              Forumul se adresează vorbitorilor de limba română. Toate subiectele și mesajele trebuie să fie scrise în limba română și textul trebuie să fie cât mai îngrijit:
              Literă mare la început de propoziție. Semne de punctuație se folosesc de fiecare dată când este nevoie.
              Un singur spațiu după fiecare semn de punctuație (nu înainte).
              Fără prescurtări, cu excepția celor clasice: dvs., dl., șamd, etc.
              Folosirea diacriticelor nu este obligatorie, însă nu se acceptă înlocuirea lor cu alte grupuri de literă de genul sh în loc ș, tz în loc de ț sau alte combinații.
              Nu se acceptă scuze pentru nerespectarea acestor reguli. Nu contează cât ești de grăbit sau cât ești de obișnuit să scrii prescurtat.
              Până la urmă dorim să fim o comunitate a oamenilor posesori și/sau pasionați de Mercedes Benz, nu o adunătură de analfabeți.
              https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Ma gandesc ca problema colegului adytetea a fost sesizata acum, iarna. Nu am de unde sa stiu daca nici vara nu functioneaza, atata timp cat nu da mai multe informatii. Din punctul meu de vedere, e normal ca iarna, la temperaturi scazute, sa nu functioneze.
                Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
                Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
                Onorez comenzi si in Bucuresti
                Tel. 0736375626 Marian

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
                  Vad ca ai o doza substantiala de tandur in ce priveste parcurgerea regulilor de postare (e ceva, din 2008 pana acum...).
                  Hai sa-ti dau mura:
                  Reguli generale de postare

1.1. Limba românã
                  Forumul se adreseazã vorbitorilor de limba românã. Toate subiectele și mesajele trebuie sã fie scrise în limba românã și textul trebuie sã fie cât mai îngrijit:
                  Literã mare la început de propoziție. Semne de punctuație se folosesc de fiecare datã când este nevoie.
                  Un singur spațiu dupã fiecare semn de punctuație (nu înainte).
                  Fãrã prescurtãri, cu excepția celor clasice: dvs., dl., șamd, etc.
                  Folosirea diacriticelor nu este obligatorie, însã nu se acceptã înlocuirea lor cu alte grupuri de literã de genul sh în loc ș, tz în loc de ț sau alte combinații.
                  Nu se acceptã scuze pentru nerespectarea acestor reguli. Nu conteazã cât ești de grãbit sau cât ești de obișnuit sã scrii prescurtat.
                  Pânã la urmã dorim sã fim o comunitate a oamenilor posesori și/sau pasionați de Mercedes Benz, nu o adunãturã de analfabeți.
                  Salutare,

1. Nu are legatura de cand sunt membru si cat de des am frecventat acest forum - se pare ca sunt cam la vel de vechi ca si tine pe forum.
                  2. Regulile cred ca trebuie sa se aplice pentru toti inclusiv pentru tine (mi-am alocat doar 3 minute sa gasesc cel putin 2 greseli)
                  a) Forumul se adreseazã vorbitorilor de limba românã: 'In plus, regulile de postare le citishi? ' - acest cuvant 'citishi' in ce liimba este?
                  b) 'Contradictie de logica monsieur Kong: "amortizoarele sunt diferite insa nu obligatoriu". Ce-oi fi vrut sa spui?!
                  Omului ii trebuie seriile pieselor, sa stie ce cumpara. ' - partea cu 'ce-oi fi vrut (eu) sa spui tu....' cat este de corect gramatical?
                  Nu cred ca are rost sa ne pierdem timpul aiurea - acest forum nu este pentru a stabilii tu sau altcineva cat de corect scriem sau stim sa scriem, scopul fiind a ne ajuta intre noi in rezolvarea diverselor probleme.
                  Sunt sigur ca toti cei care posteaza aici - fac asta pentru ca au o intrebare sau o posibila problema si nu doar pentru ca nu au ce face acasa.

Multumesc pentru feedback! voi fi mai atent cand scriu aici - chiar daca o fac destul de rar! Sunt si forumuri in alte limbi unde accentul nu se pune pe vorbirea limbii, acestea se concentreaza pe rezolvarea problemelor.

Comment

Bine, pana-mi demontezi tu limba natala supune-te regulilor casei. Vad ca te-am atins la orgoliu (fie el si indolent) si ti-ai facut curaj si timp sa-mi citesti cateva posturi. Foarte bine.
                    Logica atentiei la corectitudinea gramaticala a posturilor membrilor se regaseste in citatele mele din regulament. Cui nu-i convine, auguri, sunt si alte forumuri tematice (tie, in special, iti recomand terci tuning, te vei simti in largul tau cu siguranta, fara moderatori "absurzi").
                    Cat priveste rezolvarea problemelor vs. reguli de postare, repet, nu-ti convine - mergi pe acele alte forumuri (in alte limbi) si cauta acolo solutii. Si, in fine, faptul ca te-ai inscris pe un forum acum douaj (da, intentionat folosit) de ani, insa ai contributie ZERO, nu-ti justifica tresarirea.
                    Discutia se incheie aici, ai neplaceri, nelamuriri, folosesti instrumentele precizate de regulament.
                    Last edited by cutaresku; 01-31-2014, 10:13 AM.
                    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Salut,
                      Revin cu noutati despre functionarea climei.
                      In cazul meu problema am rezolvat-o cu 1 ora parcare subterana si 3 litri lichid de parbriz turnat pe parbriz ca sa se scurga prin orificiile de sub parbriz.
                      Ideea si recomandarea am gasit-o pe alt forum insa consider ca fiind utila aceasta informatie pentru toti cei care au o problema similara.

Comment

am un w210 ,,98..climatronic,recent am schimbat filtrele de polen la habitaclu si am constatat ca ventilatorul cu se mai avarte pe comanda de aer..am verificat mufa care duce la el si are tensiune,,cat si sigurantele...ce sfaturi aveti

Comment

Originally posted by gabygyy View Post
                          Salut,
                          Revin cu noutati despre functionarea climei.
                          In cazul meu problema am rezolvat-o cu 1 ora parcare subterana si 3 litri lichid de parbriz turnat pe parbriz ca sa se scurga prin orificiile de sub parbriz.
                          Ideea si recomandarea am gasit-o pe alt forum insa consider ca fiind utila aceasta informatie pentru toti cei care au o problema similara.
                          Salut. Te referi la problema cu infundarea canalelor de drenare a apei de sub parbriz ? Mersi.

Comment

Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF