Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Sunet ciudat la virare

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sunet ciudat la virare

Salut!
    Am o problema la un w204. Uneori, cand virez se aude un zgomot ciudat, parca as misca o usa ruginita, un sunet infundat fier pe fier. Parca ceva nu e uns acolo.
    Nu se intampla tot timpul, doar la viteze mici, cand fac parcari.
    Ce ar putea fi?

Caseta de directie poate?Am un prieten la un w204 facelift a schimbat 3 bucati(pe garantie bineinteles).

Comment

Daca defectul nu e de la caseta s-ar putea sa ai un arc rupt, ultima spira de jos care nu se vede. Eu asa am patit la w203, nu stiam ce se aude cand virez cateodata, era ultima spira din partea de jos rupta si nu am observat decat atunci cand am ridicat masina pe elevator.

Comment

Sau mai poate fi si de la pompa de servo, sa fie pe duca.

Comment

MaSina este noua. Are 23000 km. Ma gandesc sa nu fie de la frecarea cauciucurilor de asfalt. Azi am mers toata ziua si nu a mai facut deloc.

Comment

Cand virezi la o manevra, sau in mers? De obicei in mers nu prea se aude, iar cel mai rau ar face la virajul pe loc.

Comment

La masina noua nu ai si garantie? "Sunet infundat fier pe fier" nu poate sa vina de la cauciucuri..

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF