Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

schimb filtre aer motor om642 v6 320cdi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• schimb filtre aer motor om642 v6 320cdi

Salutare.
    Intrebarea e:
    dupa ce au fost schimbate filtrele de aer,este nevoie de o reinitiere prin calculator?
    motor OM642 V6 320cdi an2006

Nu prea cred. De ce intrebi?

Comment

Inainte de a face vre-o interventie asupra masinii, ma informez din forumuri asupra acesteia, moderatorul de pe un forum francez imi spune ca aceasta procedura este obligatorie pentru OM642 V6, deoarece cutiile de filtru (nu stiu daca una singura sau ambele) au (sau are) un senzor care detecteaza deschiderea ei si ca se produc niste erori (bineinteles generate intetionat), care trebuiesc sterse conectand STAR DIAGNOSIS (modulul de diagnostica pentru mercedesuri). El fiind posesor de un clk 320cdi v6 an 2005 vorbeste din propria experienta si mentioneaza ca daca nu faci aceasta procedura motorul nu functioneaza la capacitate optima si uneori poate intra in regima de scuritate (nu depaseste 3000 tr/min etc)

Comment

Originally posted by sirghivladimir View Post
        Salutare.
        Intrebarea e:
        dupa ce au fost schimbate filtrele de aer,este nevoie de o reinitiere prin calculator?
        motor OM642 V6 320cdi an2006
        Trebuie neaparat!
        http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Dupa cum spune cl600 trebuie.
          Ma mir ca nu au pus si senzor pe roata si daca o schimbi tu sa te oblige sa mergi la reprezentanta sa-ti reseteze ceva
          Asa romaneste ma gandesc, daca iei bornele de la baterie mai stie senzorul ca ai desfacut cutia sa schimbi filtrul de aer?

Comment

Si ce e de facut?, nu pot sa schimb filtrele de aer.
            Vre-un sfat?

Comment

Normal ca poti. Dar pe urma trebuie sa te duci sa resetezi din Star.
              Eu as incerca fara borne la baterie(oricum daca nu merge si iti apare o eroare tot la Star te opresti).

Comment

Buna colwgii. Eu le-am schimbat anul trecut. Fara star. Acelasi motor. Sunt doua filtre nu am avut probleme sau erori.
                Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF