Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Faruri Aftermarket

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Faruri Aftermarket

Salut. Am un w202, si ma tot gandesc sa imi schimb farurile originale, cu unele aftermarket cu lupa, in ideea sa imi pun si xenon. Am auzit pareri de la persoane care au facut acest lucru pe alte masini, si oarecum regreta reprosand faptul ca nu bat asa bine cele aftermarket. (Mentionez ca nu au xenon.) A facut cineva acest lucru, merita investiatia? Multumesc.

Farurile aftermarket sunt doar de design,utilitatea lor e slaba,calitatea lasa de dorit,nu se aseaza corect,etc.
    Curata-le astea OEM ce le ai si ai sa vezi imbunatatiri foarte mari.(spala sticlele pe interior si oglinzile suflale de praf,stergele cu microfibra).
    Ale mele le curat aproape anual!
    Attached Files
    Mercedes-Benz E220C 124 automatic '94
    Mercedes-Benz 230C 123 automatic '78
    Mercedes-Benz SL320 129 automatic '96
    Mercedes-Benz E200C 124 automatic '95

Comment

Salutare, nici decum nu as schimba sticla pe plastic!
      Apoi cum zicea si colegul de mai sus, cele aftermarket nu se potrivesc ca cele originale, si sunt de proasta calitate al materialului, maxim 1 an si se ingalbenesc, sau se si topesc oglinzile din cauza caldurii de la becuri.
      Alegerea iti apartine, doar sa arate masina mai frumos cu cele aftermarket, nu cred ca merita banii.
      Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
      Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Originally posted by GoguL View Post
        Farurile aftermarket sunt doar de design,utilitatea lor e slaba,calitatea lasa de dorit,nu se aseaza corect,etc.
        Curata-le astea OEM ce le ai si ai sa vezi imbunatatiri foarte mari.(spala sticlele pe interior si oglinzile suflale de praf,stergele cu microfibra).
        Ale mele le curat aproape anual!
        Salut. Problema mea e ca foarte slab. Le cureti personal, sau la un service? Cat de greu dai sticla jos? Multumesc.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF