Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme grup?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme grup?

Buna ziua . Este vorba de un MB w203 2001 c220 cdi . Se aude un huruit in spate care cel mai probabil provine de la grup . ( am invartit ambele roti stanga si dreapta si se aude la fel ) si in curbe derapeaza mult mult repede ca de obicei .
    1 probleme e de la grup
    2 am inteles ca exista posibilitate sa se schimbe doar rumlenti . daca da aveti habar de pret . daca nu cam cat e un grup sh .
    Ms

Uleiul sa verificat ?

Comment

Cauta-l pe Automaticul pe forum. El se pricepe.

Comment

Originally posted by razvy64 View Post
        Uleiul sa verificat ?
        Sincer nu a fost s-a verificat doar cum am explicat . zilele urmatoare o sa am timp sa fug cu ea la mecanic si o sa vad atunci exact problema. sper sa nu fie nevoie sa schimb tot grupul k oricum necesita schimbate telescoape arcuri si inca cva maruntisuri . )

Comment

Se poate inchide . Multumesc.

Comment

Nu se inchide, revii frumusel si cu solutia, ca d-aia e forum. Sau poate vine altul cu o problema similara.
            https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Soltia a fost umflarea anvelopei ))) Era cauciuc ramflet si nu am observat ca aveam pana ....

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF