Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema a revenit

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema a revenit

Salut! Problema cu pierderea apei a revenit pierde apa la greu nu stiu ce sa ii fac. Daca ar avea garnitura de chiuloasa ciupita logic nu ar trebui sa arunce apa pe acolo? Mie imi da apa pe langa busonul de la vasul de expansiune. Cum am mai spus e presiune mare pe instalatie toate furtunurile sunt tari prea tari. Inafara de garnitura de chiuloasa ce poate fi? multumesc!

1Nu inteleg de ce ai mai deschis inca un thread tot tu tot cu aceeasi problema.Stim ca ai o problema si vrei ajutor repede dar nu-ti bate joc ! Poate un moderator sa le uneasca sau ceva.
    2.presiunea pe instalatie nu trebuie sa existe sper ca vasul de expansiune nu e plin sau peste max ca e nasol (te trezesti ca cedeaza ceva si iti fierbi motoru fara sa iti dai seama.
    Parerea mea te apuci frumusel azi ca e cald afara si verifici fiecare furtun il intorci pe toate fetele sa nu existe fisuri etc apoi verifici vasu si radiatoru (toate cu apa la 80-90) ca altfel frectie la picior de lemn si mare atentie la nivel +temperatura nivel ca parca sunt 2 min max pt rece si pt temperatura optima.E normal sa o dea afara daca se face presiune, acel dop de la vasul de expansiune are o supapa de presiune in el.
    Pe seara sau maine poate vi si ne zici singur ce problema ai avut defapt.SPOR!
    Last edited by dinamix; 09-28-2013, 11:01 AM.

Comment

Citeste regulile casei sa nu ne suparam! Se inchide.
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF