Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pornire cu intreruperi si mici rateuri dimineata

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Pornire cu intreruperi si mici rateuri dimineata

    Buna ziua.Am si eu o mica problema cu un mercedes w 202,C180 din 99 benzina.Dimineata trebuie uneori sa o tin putin turata cam 40 de secunde pentru ca merge intrerupt si da din cind in cind cite un rateu,apoi isi revine si daca merg citiva km si apoi o las pina seara nepornita nu mai face seara cind o pornesc asa iar ziua merge perfect.Si am observat ca face asa numai vara cind e prea cald.Am bujiile noi si la fel facea si cu cele vechi,deci eu zic ca nu este de la bujii.Cineva a zis ca ar putea sa fure curent de la fisele de la bujii,desi par in stare perfeta.Daca a mai patit cineva asa poate mai imi da un sfat.Multumesc mult.

  • #2
    O idee, daca spun prostii imi cer scuze. Verifica senzorul IAC, acela care tine relantiul. Nu sunt sigur ca w202 are acest serzor, dar daca exista el produce un astfel de comportament al motorului !!!

    Comment


    • #3
      Senzorul IAC de care zici este clapeta de acceleratie sau debitmetru?

      Comment


      • #4
        how to clean an idle air control valve.made for kathy


        Trage un ochi aici, cam asa arata senzorul. Verifica si senzorul MAF(debitmetru), si cel de la throttle pozition.

        Comment


        • #5
          Ok, deci exista un fel de IAC, dar se afla pe corpul clapetei de aceleratie, si nu are nimic in comun cu cea ti-am prezentat mai sus.

          http://www.youtube.com/watch?v=VdSQzeuIMfs aici arata cum se demonteza si curata.
          Sper sa fie de folos.

          Comment


          • #6
            Salut.Am pus alta clapeta si tot asa face.Maine dimineata incerc cu un alt debitmetru sa vad daca tot asa face.Apoi daca tot asa face incerc sa cumpar fisele noi sa vedem daca cumva e la ele ceva.Ceea ce ma nelamureste cel mai tare este ca numai dimineata face asa iar apoi toata ziua masina merge super bine.

            Comment


            • #7
              Cu aceasta problema m-am confruntat si eu.In plus ,pe timp de ploaie, nu functiona releul de semnalizare si stergatorul de parbriz.Sau porneau avariile si stergatorul fara sa le comand.Problema cu pornitul greu a fost de la alternator,care din cauza unei bobine nu mai incarca iar cealalta problema se pare ca provenea de la un contact imperfect sau ceva unde ajungea apa si dadea comanda ingura sau anula comenzile.

              In orice caz "danmertan" daca te apuci sa schimbi toate piesele in speranta ca vei ajunge la cea potrivita ai toate sansele sa ajungi la faliment,mai bine consulti un specialist.
              LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

              Comment


              • #8
                Salut calutzustudio.Mersi pentru sfaturi,oricum nu cumpar atitea piese ,am avut eu o clapeta second hand si am facut proba,dar nu era de la ea.Acum chiar sint in concediu prin tara si masina merge ceas,decit mica problema citeva secunde dimineata.Nu am in rest nici o pb indiferent ca ploua sau nu.O sa incerc cind ma intorc sa cumpar 2 fise noi sau sa pun de la cineva sa vad daca cumva e ceva de acolo,in rest daca nu isi revine si nu ii dau de cap momentan nu ma deranjeaza prea tare atita timp cit dupa cele citeva secunde dimineata de mers intrerupt toate ziua merge perfect.Sper totusi sa gasesc mica buba ca e pacat sa faca asa la cum imi merge masina in rest.Multumesc la cei care incearca sa ma ajute.O seara buna la toti

                Comment


                • #9
                  Ceva pareri pe aici?Nu a mai patit nimeni asa ceva?

                  Comment


                  • #10
                    Buna ziua.Am rezolvat problema.Era de la bobina de inductie.

                    Comment


                    • #11
                      buna ziua.am si eu o problema asemanatoare la un mercedes w202,c220 diesel din 1997.
                      dimineata porneste din ce in ce mai greu.am mers la tester si mi s-a spus ca este pompa de injectie.nu cred ca este din cauza asta.
                      astept raspuns urgent!

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by pepe View Post
                        buna ziua.am si eu o problema asemanatoare la un mercedes w202,c220 diesel din 1997.
                        dimineata porneste din ce in ce mai greu.am mers la tester si mi s-a spus ca este pompa de injectie.nu cred ca este din cauza asta.
                        astept raspuns urgent!
                        Şi eu aştept, tot urgent, să citeşti şi să respecţi regulamentul. De asemenea, treci şi prin topicul Hai să ne prezentăm, aşa e frumos...

                        https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

                        Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                        Va rugam sa le schimbati din User Settings.

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by pepe View Post
                          buna ziua.am si eu o problema asemanatoare la un mercedes w202,c220 diesel din 1997.
                          dimineata porneste din ce in ce mai greu.am mers la tester si mi s-a spus ca este pompa de injectie.nu cred ca este din cauza asta.
                          astept raspuns urgent!
                          Salut! Verifică o-ringurile diuzelor aferente coloanelor de admisie cu motorină. Îți trebuie o cheie specială și caută pe forum că s-a mai discutat subiectul.Succes!

                          Comment

                          Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF