Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ajutor posesori de w203

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ajutor posesori de w203

Problema este ca nu gasesc bucsile potrivite pentru modelul meu w203 an 2001 1998 cmc benzina echipare avantgarde.
    Nu stiu sigur daca e alta bara stabilizatoare sau la avantgarde e diferit dar pe program nu gasesc bucsile potrivite.

astea sunt bridurile mele pozele se gasesc si pe profilul meu iar pe program acestea sunt bucsele care ar trebui sa fie

1-Ma poate ajuta cineva sa le identific?Cele actuale nu le pot da jos decat doar daca le tai ca nu se desfac doar daca le trag jos de pe bara (deaici cred ca am alta bara stabilizatoare cu tot cu briduri).
    2-As vrea sa refac toata directia si suspensia ca sa merarga masina cat de bine mai e posibil la varsta ei.Am luat pe fata si pe spate toate bratele (supeioare inferioare) bieletele antiruliu ce trebuie sa mai schimb sa o fac noua?Urmeaza cu ajutorul dumneavoastra bucsele toate fata spate si telescoapele(aici ce recomandati gaz sau ulei etc).Ce mai e?Arcuri? suporti merita sa schimb pivoti etc...?

Salut la w203 bara stabilizatoare fata vine cu tot cu bucse vulcanizate pe ea numai originala si consta intre 70-100 euro.Arunca o privire la link-ul de mai jos ca eu am schimbat aproape toata bucsaraia pe fata si am spus acolo si preturile(citeste toate postarile).Sa nu faci rabat de la calitatea pieselor pune ce e mai scump.http://www.clubmercedes.ro/c220-cdi-red-t33757.html Telescoapele iti recomand Kayaba a pus un prieten pe 211 si sunt spectacol.

Comment

Steradulescu multumesc pentru sfat si din cate am citit ai schimbat cam tot.
      In momentul de fata masina nu bate nu scartaie nimic eventual un rulment "am impresia" ca il aud din an in pasti .
      Nu fac economie in calitatea pieselor fiindca masina merge bine si eu imi strang piesele si le schimb toate odata in primavara pana atunci nu montez nimic.Atunci va primi un schimb la toate zemurile inclusiv grup si cutie pe langa articulatii.Motorul recent a fost verificat pus la punct reglat si curatat merge ceas, pompa benzina noua, ambreiaj nou, freon incarcat, si sa vedem poate poate reconditionare servodirectie.
      Ce ma sfatuiesti sa fac mai departe: am bratele, bieletele antiruliu, voi lua telescoapele,bara cu tot cu bucse dar deaici mai departe?
      Dat fiind ca nu bate si totul merge bine ce altceva mai trebuie sa schimb sa mearga perfect?Arcurile merita schimbate? pivoti ,rulmenti? ce altceva mai merita schimbat sa mearga frumos.Adevarul e ca daca o piesa merge bine nu as vrea sa o schimb decat daca imi schimba comportamentul masinii simtitor altfel mai bine investesc in calitatea superioara a celorlalte piese.Restul daca pica stiu ca dupa ce il schimb nu mai am treaba.
      Vreau sa fac treaba asta ca sa stiu ca totul e optim pe masina si ca nu voi mai avea treaba cateva zeci de mii de km buni .

Comment

Salut! Si eu m-am lovit de problema asta cand am schimbat bucsaraia pe fata, am comandat bara stabilizatoare cu tot cu bucsele lipite pe ea si cu bridele care se potrivesc la tipul nou de bucse. Alta solutie nu am avut. Tin minte ca era 350 ron cu totul originala.

Comment

Buna ziua. La W203 DOAR la diesel bucsele sunt lipite de bara stabilizatoare ; la benzina bucsele vin separat ,deci nu trebuie cumparata si bara. Stima!

Comment

Al meu este 1998cmc benzinar si bucsele sunt lipite nu se pot da jos de pe bara stabilizatoare.

Comment

Dati-mi VIN-ul poate va pot ajuta cu un cod de piesa. Stima!

Comment

Exista si bucse separat de bara stabilizatoare ca eu prima data la service mi-au comandat bucsele si cand sa le schimbe nu au putut sa le scoata de pe bara,dar nu stiu pentru ce model de w203 vin doar bucsele.Dinamix ,,zeci de mii de km'' te-ar tine(bucsaraia) daca am avea drumuri ca in DE,la noi nu poti stii cat te tine.

Comment

In primul rand vin: WDB2030351A131226 (bucsa pe program gasita cu vin este ultima poza din primul post).
                  Eu asa mi-am dat seama ca bucsele nu sunt bune cumparand setul pe fata si la montare 1-nu se potriveau 2-celelelte nu se pot da jos.Pe spate cate bucse sunt ?Citisem aici pe forum ca pe spate sunt 4.
                  Nenat00 daca cumva gasiti in program nu postati si schema fata spate cu tot ansamblul?(daca apare in program) v-as fi foarte recunoscator.

Comment

Salut!
                    Cum a spus colegul steradulescu, bucsile alea se schimba.

Cod OEM reper 20 : A 2033232085 CAUCIUC LAGĂR ,
                    bare de torsiune,
                    D = 20 mm
                    Pentru bara torsiune spate:

Numai bine!
                    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Pentru colegul dinamix avem :
                      pe fata :

Programul zice ca bucsele vin separat cu codul aferent, trebuie citit (daca se mai vede cumva) codul de pe bara stabilizatoare, poate nu e conform originalului, sau bridele nu sunt cele standard ;

pe spate :

Pe spate 2 bucse pentru bara stabilizatoare. Stima !

Comment

La bara stabilizatoare spate au mers schimbate doar bucsele fara bara(cel putin la mine).

Comment

Multumesc enorm pentru ajutor chiar eram derutat cu bucsele.
                          Ca si ultima intrebare ce ma sfatuiti sa mai schimb la ansamblul asta?
                          Pana acum sunt toate bratele,toate bucsile, telescoapele toate, bieletele antiruliu.
                          Tot zic de arcuri fiindca imi par cam moi si pe spate e mai lasata decat pe fata nu cred ca au fost schimbate vreodata.Ce a mai ramas?Ce recomandati pentru o masina abia trecuta de 200k km?

Comment

Eu sincer iti recomand sa te calmezi cu schimbatul asta inutil, ca experienta proprie iti spun ca piese cad atunci cand te astepti mai putin, deci preventia asta e buna doar pana la o anumita limita, confrunta-le in momentul in care chiar e o problema de siguranta sau defectiune iremediabila. Stima !

Comment

Mai poti verifica(doar verifica nu e obligatoriu sa schimbi daca piesele sunt ok) pivoti care vin pe bieletele din caseta de directie,rulmentul de la cardan,flexibilele frana fata/spate,flansele telescop.La caseta de directie daca nu face figuri iti recomand sa nu umbli la ea si piesele care sunt pe masina(oem) nu le inlocui cu aftermarket decat daca au uzaj.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF