Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

probleme la ESP

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• probleme la ESP

ìmi apare ìn bord ESP ,si nu functioneaza mereu cruise control, care ar putea fi problema ?
    Am fost la o reprezentanta si mi-a zis ca trebuie sa schimb senzorul de unghi directie , care este situat ìn spatele volanului , are vreo legatura cu cruis control ? Si daca stie cineva , cam cat m-ar costa ?

Ala e. si eu l-am schimbat la w203-ul prietenei. Imi aparea eroarea de la esp si pilotul automat nu mai mergea. Din pacate am uitat complet cat a costat
    Last edited by AndreiSSS; 07-22-2013, 20:36 PM.

Comment

Salut
      Mai inainte sa schimbi acel senzor te sfatuiesc sa-l desfaci cu atentie si sa-l cureti folosind un spary special ptr contacte electrice. O sa-ti meraga din nou!! Cand ai sa-l ai in mana ai sa-ti dai seama de ce nu merge.

Succes

Comment

Salut.
        Ce mai poti sa faci este cu rotile drepte sa rogi pe cineva cu Star sa iti citeasca unghiul indicat de acel senzor. Daca el este diferit de zero atunci e posibil sa ai o problema la coloana de directie si necesita o interventie incat unghiul citit sa fie zero.

Comment

Originally posted by Alin_CT View Post
          Salut.
          Ce mai poti sa faci este cu rotile drepte sa rogi pe cineva cu Star sa iti citeasca unghiul indicat de acel senzor. Daca el este diferit de zero atunci e posibil sa ai o problema la coloana de directie si necesita o interventie incat unghiul citit sa fie zero.
          Originally posted by michele View Post
          ìmi apare ìn bord ESP ,si nu functioneaza mereu cruise control, care ar putea fi problema ?
          Am fost la o reprezentanta si mi-a zis ca trebuie sa schimb senzorul de unghi directie , care este situat ìn spatele volanului , are vreo legatura cu cruis control ? Si daca stie cineva , cam cat m-ar costa ?
          Deocamdata va multumesc pentru sfaturi , si o sa vad ce pot face sambata !

Comment

Daca este stricat orice senzor de Abs de la roti inclusiv cel de la volan si cel de acceleratie laterala nu va merge nici Esp nici Cruise control.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF