Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W203 Radiator,Oprire Motor .......

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • W203 Radiator,Oprire Motor .......

    Salutare.....am si eu un set de intrebari pt cei mai vechi dintre voi sau chiaar noi .....important e sa aflu cat mai multe

    Problema nr1. Eu sunt din Deva si obijnuiam sa imi duc masina la Timisoara pt ca acolo am gasit un mecanic bun ..... m-am obosit sa o tin tot asa de fiecare data cand ajung pe acasa + ca nu imi este foarte comod ..... poate cineva sa imi spuna un mecanic de incredere pt mercedes
    PS : in reprezentanta nu mai calc niciodata nici nu pot sa imi explic cum de au angajat asa "mecanici" .......

    Problema nr2. dak merg pe drum si am nevoie de un sprint la depasire de cele mai multe ori mi se opreste motorul ....... cand ma duc intins cu ea ajung si la 220 km/h fara sa se intample nimic

    Problema nr3. Cand pornesc motorul si plec la drum si incep sa o "calc" se aude un "click" scurt timp in care mi se taie acceleratia si scoate fum......apoi totul este normal si in acest caz dak nu fortez se comporta normal.......

    Problema nr4. Cat de greu se schimba radiatorul de apa?

    Mentionez Faptul ca este vb de un Mercedes C220 W203 105kw
    Multumesc Anticipat


    Nu mai folosi prescurtari gen mess!
    Last edited by Zeus; 07-11-2013, 15:43 PM.

  • #2
    Debitmetru de aer l-ai verificat?Uita-te la vreun furtun sa nu traga aer fals.

    Comment


    • #3
      Mă gândesc câ oprirea motorului lasă niște loguri care se pot citi in urma unei diagnoze cu star-ul. Poate că ar fi util să mai calci o dată la reprezentanță numai pentru această diagnoză...
      Nemultumitului i se ia darul!

      Comment


      • #4
        am omis sa mentionez faptul ca atunci cand mi se opreste motorul in bord imi apare "EPC" check service (electric power control)

        Comment


        • #5
          1. In Alba stiu un mecanic(electronist) foarte bun, are service-ul lui la iesire din alba spre cluj, pe langa RAR. VOVE este numele service-ului.
          2.E de la injectoare, ai unul sau mai multe duse...
          3.Click`ul nu stiu de la ce e, dar fumul si taierea acceleratiei este cel mai probabil de la injectoare.
          4. Daca nu ma insel se schimba fara sa demontezi masca din fata...daca totul decurge normal il poti demonta-monta in maxim 2 ore.

          Exact aceeasi problema am si eu cu injectoarele, se taie acceleratia cand accelerez brusc si moare motorul dupa un timp plus ca scoate un fum dupa mine de nu mai vad nimic in oglinzi

          Ai foarte mare grija cu radiatorul, sa umbli finut cu el ca se fisureaza (inteapa) foarte foarte usor.
          Last edited by lava; 07-12-2013, 12:40 PM.

          Comment


          • #6
            Am revenit. Am fost astazi la reprezentanta Mercedes in Deva (practic e in Santuhalm la iesire din Deva) si am schimbat radiatorul la ei. Am cerut si un test pentru injectoare si intr-adevar injectoarele 1 respectiv 3 sunt cele mai afectate 1,3 amandoua fata de 0,8 injectorul nr.2 si 0,5 injectorul nr.4 Va trebui sa ma orientez bine in aceasta privinta pentru ca am auzit deja foarte multe variante contradictorii in privinta achizitionarii.

            Comment


            • #7
              BlackOne vezi ca la Simeria eu un service cu mecanici buni(si un coleg din Valcea a fost la eu si foarte multumit,se numeste ,,AUTOSALLY" cred ,sper sa nu gresesc).Iar daca vrei ceva retusuri la vopsea sunt 2 unguri foarte buni ,eu am facut la ei stersaturile din parcare si foarte multumit sunt de calitate si de pret.Si la AUTOSCHUNN eu am schimbat futunul de la intercooler si am fost multumit (la treburi mai grele nu stiu daca au mecanici buni).

              Comment


              • #8
                Am auzit si eu de un baiat din Simeria ca repara injectoare...Calin se numeste si am auzit ca e foarte bun. Am numarul lui de telefon daca vrei informatii sau ceva detalii. Ti-l pot trimite pe privat daca te intereseaza.

                Comment


                • #9
                  Multumesc de informatii!!! De Calin shtiu si chiar urmeaza sa ii fac o vizita urmoatoarele saptamani. Acum am o alta problema !! Am schimbat Radiatorul in reprezentanta si baiatul care a lucrat la masina nu mi-a pus bine siguranta la furtunul de apa (este vb de siguranta de la intrarea furtunului in radiator) Am facut un drum mai lung si siguranta nu a tinut in partea de jos ...... a inceput sa piarda apa si a curs pe mufa calculatorului de la termocupla. Termocupla nu a mai pornit si cand mi-a aparut in bord ca nivelul antigelului este prea scazut am oprit si am vrut sa verific. Aici este si problema mea .....timp de 20 min. am tot desfacut incet incet capacur la rezervorul de antigel pt ca era fiert. Dupa ce am reusit sa il desfac am completat cu apa si am asteptat sa se raceasca dupa care am plecat incet la drum. Astazi am fost inapoi la reprezentanta si imi vor schimba termocupla pe banii mecanicului. Problema mea este : Motorul poate fi afectat????

                  Comment


                  • #10
                    Daca a trecut de 90-100 de grade poate fi afectat. Nu stiu daca e bine ca ai complectat apa daca motorul era incins, si mai ales si cu el oprit. Sper sa nu fie afectat cu nimic.
                    Nu te-ai uitat sa vezi la ce temperatura a ajuns motorul ?
                    Cand mai vrei sa desfaci busonul de la apa, pune o carpa groasa sa nu patrunda apa(aburii) prin el pana la mainile tale. Sa ai grija ca un prieten si-a bandajat tot bratul si acuma are semne dupa ceva ani...

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF