Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mi-a taiat acceleratia cateva secunde!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mi-a taiat acceleratia cateva secunde!

Buna seara, imi cer scuze daca am postat nepotrivit.
    Detin un C-Klasse W204 Automat 135.000km.La 120.000km i-am schimbat uleiul in cutie. Toate bune.
    Acum 2 saptamani in urma unui check engine aprins mi-a fost inlocuit soft-ul.
    De aici problemele:
    Mergeam in linie dreapta cam cu 70-80kmh si dintr-o data mi-a taiat acceleratia si a schimbat viteza singura bruscat.Am calcat acceleratia nu facea nimic.In 3 secunde si-a revenit .Nici un martor aprins in bord.Asta a fost miercurea trecuta.M-am gandit ca aveam niste adidasi cu arcuri si am ridicat piciorul de pe acceleratie in momentul cand trebuia sa schimbe .

Nu a mai facut , pana astazi.Plec de la semafor (nu foarte tare) si cand ajunge pe la 30kmh, acceeasi faza doar ca nu a mai schimbat.am simtit ca nu mai are putere.tot asa 3 secunde.apoi si-a revenit singura fara sa fac nimic.

in rest merge perfect.trage, fuge , nu zguduie cutia, am mers cu ea apoi si pe manual.nu a mai facut deloc.

M-as duce maine la autoklass ploiesti la test dar poate are cineva vreun sfat bun in seara asta.
    Multumesc mult!

Spui ca nu s-a aprins nici un martor, dar cand mai face taierea sa te uiti pe bord daca se aprinde intermitent triunghiul galben de Esp. Si el taie 2-3 secunde pedala dupa care totul revine la normal. Eu am probleme cu un senzor Abs pe dreapta care cateodata mai face probleme si masina se comporta cum spui tu. Verifica pe Star daca s-a inregistrat vreo eroare pe Abs/Esp.

Comment

Mergi la test, restul sunt presupuneri...
      Cine ti-a schimbat softul?
      Last edited by cutaresku; 07-05-2013, 08:47 AM.
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

@dialiv ... nu s-a aprins nici un martor in bord si nici ESP-ul...eram pe uscat cu masina...
        @cutaresku...softul a fost schimbat la AUTOKLASS PLOIESTI de Dl Liviu ca urmare a unei instructini de reparatii care a oferit-o Star pentru un martor Check Engine aprins ( Sonda temperatura motorina). Mi-a schimbat softul si nu s-a mai aprins nimic. Am sunat la Autoklass Ploiesti, ptr ca sunt prieten cu cei de acolo , si mi-au spus sa tin masina sub observatie si daca mai face sa o aduc la test. Oricum peste 2 saptamani ma duc la revizie la ei si atunci o sa ii puna si tester-ul.
        Multumesc mult pentru raspunsuri.
        Cu respect,
        Octavian

Comment

Pai nu se aprinde nimic in bord, doar clipeste de 2-3 ori triunghiul galben dupa care se stinge. Nu trebuie sa fie ud pe jos, in cazul meu mai face probleme un senzor de Abs care limiteaza pentru 2-3 secunde dupa care totul normal. Si intradevar sunt doar presupuneri fara Star.

Comment

Am patit si eu la fel, dar doar cand acceleram brusc si tare...se taia pentru 3-5 secunde acceleratia iar pe urma revenea. Dupa cateva luni(saptamani) nu se mai taia, dar murea motorul. De vina a fost un injector.

Edit: Nu se aprindea absolut nimic in bord, doar se taia acceleratia iar pe urma revenea. Cand a inceput sa moara motorul se aprindea in bord EPC.

Comment

banuiesc ca e vorba si de vreun injector...ca idee cat te-a costat ? mie nu mi s-a oprit niciodata motorul.si nici nu mi-a taiat acceleratia cand accelerez ci doar cand merg normal.
              Azi mi sa aprins iar check engine si probabil maine ma duc sa cumpar senzorul temperatura combustibil.

Comment

Originally posted by wokwok View Post
                @dialiv ... nu s-a aprins nici un martor in bord si nici ESP-ul...eram pe uscat cu masina...
                @cutaresku...softul a fost schimbat la AUTOKLASS PLOIESTI de Dl Liviu ca urmare a unei instructini de reparatii care a oferit-o Star pentru un martor Check Engine aprins ( Sonda temperatura motorina). Mi-a schimbat softul si nu s-a mai aprins nimic. Am sunat la Autoklass Ploiesti, ptr ca sunt prieten cu cei de acolo , si mi-au spus sa tin masina sub observatie si daca mai face sa o aduc la test. Oricum peste 2 saptamani ma duc la revizie la ei si atunci o sa ii puna si tester-ul.
                Multumesc mult pentru raspunsuri.
                Cu respect,
                Octavian
                Daca nu sunt si alte probleme - filtru, furtune, oringuri, diverse pe instalatia de alimentare si presupun ca nu sunt dupa vizita la reprezentanta, trebuie sa vezi daca a reaparut eroarea legata de senzorul temperature motorina. Acest sensor face de multe ori probleme si trebuie inlocuit.
                http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

@Cl600 ...Buna seara! Astazi mi s-a aprins din nou checkengine-ul. Iar dupa 1 km de mers normal, a dat in nas ca in momentul cand vrei sa iesi in depasire, accelerezi si apoi te razgandesti (mi-a taiat acceleratia 1 secunda iar apoi cand am apasat pedala a schimbat in treapta inferioara si s-a comportat normal). Becul de check engine era de la senzor temperatura motorina si maine ma duc sa mi-l comand. Cei de la autoklass au zis ca daca nu merge cu inlocuirea softului va trebui schimbat acel senzor.Cablurile au fost verificate nu sunt intrerupte.
                  Credeti ca toata problema este de la acel senzor?
                  Multumesc mult.

Comment

Liviu e destul de priceput, mergi pe ce zice el pana la proba contrarie.
                    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Pe mine m-a costat 550 lei un injector reconditionat, unul nou original este(a fost) 1600 lei. Nu are rost sa te apuci la schimbat injectoare daca nu sti sigur ca ele sunt...

Incearca sa faci un test la injectoare, normal testerul STAR ar trebui sa-ti spuna exact care e cauza.

Comment

Salut. Am fost vineri la test la Autoklass la Liviu si singura eroare a fost de la senzorul temperatura motorina. Iar mi se aprinsese si de aceea am decis sa merg la test si sa si comand piesa.Am mai stat de vorba cu el pe baza informatiilor de la voi (multumesc) si am verificat si daca a fost vreo eroare la injectoare si a zis ca nu. Concluzia lui este ca acel senzor trebuie inlocuit ca de la el apar toate erorile

Comment

Eu am patit la fel de 2 ori. De fiecare data alimentasem inainte cu motorina standard de la Petrom. Parerea mea este ca motorina e problema.
                          cine nu are un mercedes....sa-si ia!

Comment

Rompetrol(hei) cea mai buna!

Comment

Nu neg ca Rompetrol nu ar avea motorina buna; insa eu atata timp cat folosesc maxxmotion de la OMV nu am probleme. Se simte in pedala...
                              cine nu are un mercedes....sa-si ia!

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF