Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme cu pompa de la sprituitoare

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme cu pompa de la sprituitoare

Salutare tuturor,

Am un w203 din 2002. C200 CDI.
    Nu folosesc foarte des sprituitoarele pentru parbriz asa ca am ramas fara apa (dupa o lunga perioada de timp). Am pus apa si am incercat sa folosesc sprituitoarele dar am remarcat ca pompa trimite apa foarte slab. Stie cineva ce se intampla? A obosit pompa? Trebuie cumva amorsata dupa ce a stat fara apa si am mai incercat sa spritui uneori uitand ca nu are apa?

Multumesc anticipat.

Cred ca cel mai probabil sunt infundate diuzele,mai ales daca ai folosit parbrizol din ala ieftin de la Auchan de exemlpu de 5 ron 5l .Ala daca nu e folosit o perioada de timp si e lasat asa se incheaga ,asa mi - a zis si mie un mecanic si de atunci folosesc din ala de la Petrom ,Omv cu 15 ron 2l.Eu nici cu cel ieftin nu am avut probleme.Sper sa fie infundate si nu pompiza obosita ,ca sa scapi ieftin.

Comment

Working...
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF