Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

bijie c200 kompressor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bijie c200 kompressor

va salut , ma numesc Stefan si sunt din Bucuresti . Am un MB fab 2003 c 200 kompressor 1800 cm 3 benzina ... si in timpul mersului daca accelerez usor , intrre 2200 si 3000 de ture nu se accelereaza constant , merge in suturi , daca o accelerez puternic nu mai face la fel ... imi potetzi spune care ar putea fi cauza ? se poate sa fie din cauza bujiilor ? (eu m-am mai gandit si la kompressor care e cam plin de ulei , bine ca si masina imi consuma cam un litru la 1000 de km , credetzi ca e normal (i-am pus pana acum numai mobil 5w40) in carte spune ca poate consuma maxim 0,8 l la 1000 km ) Va multumesc anticipat daca ma putetzi ajuta cu un sfat v-as fi recunoscator !!!

Eu cred ca in carte scrie 0,8-1l la 10 000 de km nu la 1000 ca altfel nu mai e masina pe benzina, e pe ulei.
    La cat ulei zici ca papa nu e bine.Fai un test de compresie si vezi pe unde iti baga uleiul in cilindrii.Verifica compresorul.Dupa ce verifici tot motorul si e pus la punct cu pierderea de ulei atunci schimbi si bujiile ca altfel le schimbi degeaba acum si le strici.

Intre timp citeste regulile forumului referitor la scriere si postari ca se supara moderatorii pe tine.Litera mare si punctuatie aferenta.

Comment

Are dreptate colegul steffan27buc, este vorba de 1000km, asa scrie si la mine. Si din pacate se si confirma... Cam care ar fi valorile compresiei la benzina?

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
      Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

10-14 Bari daca nu ma insel.

Comment

ÃŽn funcþie de stilul de conducere,
          autovehiculul poate consuma pânã la maxim
          0,8 l de ulei la 1.000 km. Consumul de ulei
          poate depãsi aceastã valoare când
          autovehiculul este nou sau în cazul
          conducerii acestuia la turatii ridicate ale
          motorului.
          Estimarea consumului de ulei poate fi
          realizatã numai dupã parcurgerea unei
          distante considerabile cu autovehiculul.

Mdea am citit si eu un manual desta si cam asa scrie dar nu vad unde e normal asa ceva.
          Imaginativa ca plec di Sp catre Ro, trebuie sa opresc la fiecare 1000km sa complerez cu ulei.....WTF.
          Al meu cotet nu papa ulei deloc as putea spune dar nici nu schimb la peste 3500, nu am nevoie.Nici cand am mers 35 000 km fara sa schimb uleiul nu cred ca mancase 100 de grame.Cei drept acum masina are 155 000 aprox dar totusi aproape 1l la 1000 de km mi se pare exagerat.

Comment

Salut ,daca consuma prea mult ulei si mai scoate si putin fum verifica separatorul de ulei di capacul de culbutori , sa fii sigur ca uleiul din capac se reintoarce in baie. este o problema comuna la acele motoare.

Comment

Ce anume trebuie verificat la el? Te referi la faptul ca ar putea fi infundat?

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
              Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Da am mai intalnit asta .

Comment

Salutare, acum 2 saptamani o cunostinta a avut aceeasi problema la un c 180 compressor din 2004, lipsa de putere, masina nu tragea, etc, a demontat tot ansamblul de la kompressor si acolo se afla un furtun care vine din motor si merge in kompresor, acel furtun era rupt, si tragea aer fals, mai mult decat trebuie, a schimbat acel furtun, a montat totul la loc, acum masina merge ceas, si trage asa cum trebuie, sper sa te ajute.

Comment

Problema cu uleiul cred ca am rezolvat-o , pana acum bagam Mobil 5W 40 , la recomandarea voastra , celor de aici am bagat Liqui Moly 10W 40 si e super ok . Dar durerea mea mare e alta defapt : masina merge in suturi , ca si cum ar "merge in 3" ... Am pus un set de buji noi MGK (cred ca zic bine) cu iridiu si cam degeaba , oricum cele vechi erau nasoale . Am mers la un baietas din Branesti si mi-a facut o diagnoza in care spunea ca este o eroare pe bobina 1 si 4 ... am pus 4 bobine de la un prieten de la masina lui si pe gaz are aceleasi simptome (apropo masina are instalatie de gaz) dar pe benzina merge bine . Am pus la loc bobinele mele si am mers numai pe benzina si la fel , merge bine . Logic ar fi ca problema este de la instalatia de gaz . Dar , de ce mi-a spus la test ca am eroare la bobina 1 si 4 ? Daca ar fi asa nu ar trebui sa mearga prost si pe benzina ? Ajutati-ma va rog !!!
                    Last edited by steffan27buc; 05-27-2013, 22:05 PM.

Comment

Spune ca aveti eroare pe bobina 1 si 4 probabil din cauza ca nu se alimenteaza, pistonul loveste in gol si da "missfire" pe calculator.Un filtru s-a mai verificat pe ea?

Comment

Vezi ca gpl-ul e foarte sensibil la aprindere. Trebuie sa cumperi bujii speciale pentru gpl sau cele mai ieftine bujii cu un singur electrod (am avut bujii Beru palatin care nu erau speciale pentru gpl si nu m-au tinut 700 de km). Se regleaza si distanta special pentru gpl 0,7 mm.

Comment

Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF