Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Scartait spate C180 K (W203)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scartait spate C180 K (W203)

Salut, am un W203 K , de vreo 2-3 luni am un scartait pe spate stanga, la denivelari, acum ca a dat caldura si e uscat, scartaie deja la disperare , cand ploua, nu se aude nimic, am verificat arc, suspensii , nu au nimic, nu e rupt nimic, singura chestie ar fii bucsile , dar din cate stiu fiecare brat are bucsa lui. Cate brate sunt si care sunt ? Imi e frica sa ma duc la un mecanic ca ala va spune ca sunt toate rupte ), toti vor sa traiasca in ziua de astazi .... As incerca sa ma bag eu sub masina ca sa evit constatarile umflate ale mecanicilor.
    Puteti sa-mi dati un sfat unde sa ma uit ? Si ce as putea face? Poate s-a mai confruntat cineva cu problema asta ...

Mersi anticipat

Buna ziua, o problema relativ comuna pentru W203, acele bucsi de fuzeta fiind supranumite si "bucsi scartaietoare", o rezolvati fara schimbare introducand cu seringa ulei in ele periodic. Parerea mea e ca nu se merita schimbarea lor ,demontarea fiind anevoioasa.
    Ultima oara cand le-am "incarcat" cu ulei a fost acum aproape 1 an, si uitasem de ele . Stima!

Comment

Aceeasi problema am intampinat-o la un mercedes caroserie w202, insa scartaitul este la puntea fata. Cand este mai uscat afara orice denivelare este insotita de un scartait.
      Last edited by sofermercedes; 04-30-2013, 01:07 AM.

Comment

Pentru scartait spate colegu are dreptate sunt bucsele de la fuzeta sau cele de la bara stabilizatoare(mai rar) iar pentru fata pot fi bucsele de la bara stabilizatoare,bielete antiruliu.

Comment

Originally posted by steradulescu View Post
          Pentru scartait spate colegu are dreptate sunt bucsele de la fuzeta sau cele de la bara stabilizatoare(mai rar) iar pentru fata pot fi bucsele de la bara stabilizatoare,bielete antiruliu.
          Salut
          Poti, te rog, sa bagi cateva poze cu WIS (ptr. w203) sa ne explici exact?
          Last edited by cocohro; 04-30-2013, 08:18 AM.

Comment

Colegu cocohro ce vrei sa explic?

Comment

Daca vrei, te rog, eu am acel scartait la amortizatoare, plasticul ala.. sau mai bine sa le schimb?

Comment

Eu la a mea pe fata aveam si scartait si ceva batai am schimbat mai multe la ea nu stiu exact care de unde venea(vezi la mine la prezentare c220 red ca am scris acolo ce am schimbat si cu preturi cu tot,poate te inspira ceva, pe fata pot fi mai multe).Pe spate sigur sunt bucse de la fuzete (s-a mai discutat subiectul aici pe forum),eu am pus ulei la ele de 2 luni si nu scartie deloc(am pus ulei ca am terminat banii pentru a le schimba si pe ele)

Comment

Am fost astazi la o statie itp si mi-am testat masina si la jocuri stanga/dreapta , eu nu ma pricep deloc, mai multa lume care a fost de fata a zis ca sunt telescoapele, cum pot sa-mi dai sigur seama daca sunt astea ? ca sa nu dau degeaba 200 de euro pe 2 telescoape degeaba, daca sunt duse nu ar trebui cand apas de spate sa fie moi ?

Comment

Pai din cate stiu la statiile ITP iti spun uzajul la telescoape,nu ti au spus?Plus ca la drum daca sunt telescoapele uzate e ca barca balanseaza(topaie).

Comment

Pai din cate stiu la statiile ITP iti spun uzajul la telescoape,nu ti au spus?Plus ca la drum daca sunt telescoapele uzate e ca barca balanseaza(topaie).
                      Pai e statia de la firma unde lucrez eu , m-au lasat numa sa ma bag sub ea sa ma uit si nu stiau baietii de unde e scartaitu' , asa ca au pus-o pe aparatu' stanga-dreapta si au constatat ca sunt telescoapele. Daca e asa si trebuie sa cumpar telescoape, pe ce sa iau pe gaz sau pe ulei ?

Comment

Si da , daca sunt in curba si dau peste un canal tzopai unpic de pe drum ... deci ar putea fi telescoapele in cazu asta ?

Comment

Da cred ca sunt telescoapele.Ca si firma am auzit Kayaba ar fi bune dar sunt si scumpe.

Comment

Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF