Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Modificare Airbag.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Modificare Airbag.

Masina mea a avut un singur AIRBAG la volan . Acum vreau sa pun unul si in dreapta . De pe masina care scot pun AIRBAG-UL din dreapta cu bord cu tot , cu toata instalatia inclusiv senzorul de impact . Stie cineva daca ar trebui facut ceva resetari sau ... ? Mi-e teama sa nu pun contactul si sa nu imi sara ambele in fata !
    BMW-ul este facut de neamt!
    Pe MERCEDES l-a creat DUMNEZEU !!!

Salutare, de pe masina donatoare mai aveti nevoie inafara de airbagul din dreapta (pasager) si modulul SRS, de langa schimbatorul de viteze, cele doua centuri de siguranta si spirala de la volan.
    Pe urma dupa montarea lor, daca nu se stinge martorul SRS din bord, trebuie pusa pe un tester si resetat sistemul.
    Daca toate componentele mai sus mentionate provin de pe acelasi masina, nu aveti de ce sa va temeti de explozia vreunui airbag.
    Succes.
    Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
    Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Daca sunt montate cumtrebuie si de cineva care stie (un electronist bun)atunci nu o sa sara dar ma gandesc ca va trebui resetat sau programat calculatorul :
      -resetat in cazul in care e vorba de erori ceea ce sigur vor aparea
      -programat in cazul in care calculatorul nu are in soft acel airbag(fiecare sam este programat cu un anume set de dotari specific masinii) insa este posibil sa mearga si fara reprogramare.
      Erori cred ca vor aparea ca este vorba de electronica la mijloc si nu stiu in ce stare sunt celelalte piese si celelalte ansamble la care mai trebuie modificat/lucrat deci nu excludeti o diagnoza dupa ce terminati manopera.
      Mult succes.

Comment

Am reusit sa mut Airbag-urile cu tot cu instalatie dar am aprins martorul in bord . Deci ar trebui o resetare . Proba am facut-o fara bord ( in caz ca ... pierd decat pe cel de la volan nu si bordul ) Va multumesc !
        BMW-ul este facut de neamt!
        Pe MERCEDES l-a creat DUMNEZEU !!!

Comment

Atentie!!!
          Conform certificatului de functionare si securitate
          un sistem de siguranta mod airbag are termen de valabilitate de 15 ani conform oricarui certificat de aprobare obtinut de catre fabricant. Orice modul/componenta introdus/inlocuit in sistem se cere a fi probata functionalitate lor cu un tester dedicat.
          Sper sa fie luat la cu nostiinta acest mesaj pt ca nu dorim sa ne jucam cu viata oastra sau a celor ce ne sunt alaturi in momente dificile.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF