Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Zgomot in bord

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Zgomot in bord

    Sunt un nou posesor de mercedes- benz C200 cdi fabr. in 2005, si nu ma prea pricep la el. Ma supara un zgomot in habitaclu ce se aude in stationare cu motoru si toate oprite. E un zgomot de slaba intensitate si seamana cu cel produs de un transformator sau "greieras" si isi schimba cateodata tonul. parca vine de la consola centrala si dupa aceea de sus de la lampi. E o problema sau e ceva normal la mercedes? ar trebui sa fiu ingrijorat?pe bord nu se apride nimic cand motoru e pornit. Multumesc, astept raspuns

  • #2
    Un sunet asemenator stiu de la un Mercedes cu Navi. Are un CD blocat inauntru si bazaie tot timpul. Dupa ce opresti motorul se mai aude circa 10-15 sec si se opreste. Daca ai Navi incearca sa vezi dc nu ai acelasi lucru
    http://www.clubmercedes.ro/vand-w210...cdi-t2324.html

    Comment


    • #3
      "Salutare" nu este un titlu de topic sugestiv. Pe viitor, atentzie.

      Comment


      • #4
        zgomot la stationare

        Pai n-am nici navi nici cd inauntru. Si ma enerveaza zgomotu asta, dar parca se aude vreo 15 s de la consola dupa aceea se aude numai de sus, la lampi langa luneta. Lampile functioneaza toate. Are cumva ceva ventilator acolo sus la lampile din interior, care merge tot timpul? Zgomotu nu inceteaza nici cum, se aude non-stop. Sa ma duc la reprezentanta cu treaba asta? V-as fi recunoscator daka m-ati ajuta cu treaba asta...

        Comment


        • #5
          Acelasi zgomot il aud si eu la cdi-ul meu din 2002 insa nu am acordat prea mare atentie acestui lucru...atat timp cat nu imi indica nicio problema ...nu e chiar asa deranjant...trebuie sa fii foarte atent sa sesizezi zgomotul

          Comment


          • #6
            Si la mine e acelasi zgomot,MB C200 CDI 2001, fara sa-mi creeze vreo problema.Pe tester n-a aparut nici o eroare. E putin deranjanant, dar te obisnuiesti. Daca nu ai alta problema nu cred ca e cazul sa mergi in reprezentanta.

            Comment


            • #7
              S-ar parea ca si eu am aceeasi problema dar m-am obisnuit cu ea si nu o mai aud.Tine cam 10-15 secunde cind opresc masina si cind bag cheia in contact in rest nimic. Eu zic sa nu-ti faci probleme, ba chiar cred ca sa-ti faci cind nu s-o mai auzi!

              Comment


              • #8
                sal.... ceea ce ziceti voi vine de la clima.....ma gandesc ca toti cei ce ati postat aici aveti masini cu clima....nu stiu daca ai o problema care ar trebui sa va angrijoreze...sfatul meu este sa va mai interesati de problema asta si sa no lasati nerezolvata ...am mai auzit sunetele astea si la masini mai vechi...cu clima binenteles....ar fi o idee sa va interesati de asta la o firma care se ocupa cu frigidere sau aparate de climatizare....sau chiar la un electromecanic...ka sa fiu mai exact ....anauntru an aeroterma exisat tot felul de clapete care se anchid si se deschid...an functie de ce comanda ai dati la clima si sunt actionate de motorase ...kare primesc comanda de la tot felu de senzori...inclusiv termostat...an momentu an care senzorii sau termostatu nu mai lucreaza la parametrii normali dau semnale aiurea....si atunci motorasele o iau razna.....asta auziti voi an bord....parerea mea...
                God in Heaven...Mercedes on earth!!!

                Comment


                • #9
                  Parerea mea ar fi sa scrii corect inainte de orice parere pe care ti-o exprimi liber pe forum. Cat despre senzorii si motorasele care le-ai auzit tu la clima tin sa fac precizarea ca nu sunt motorase ci sunt capsule vacumatice care nu bazaie in vecii vecilor. In cel mai rau caz fasaie si asta numai atunci cand sunt sparte.

                  Un bazait asemanator aveam la plafoniera. In momentul in care becurile din plafoniera se sting, aparea un bazait din cauza ca lamelele de la capatul acelor becuri lunguiete, care au si rol de fixare, erau usor slabite si aprea o mica scanteie intre lamele si soclul becului. Indoite un pic si problema a disparut.

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF