Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema pornire de pe loc W202!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problema pornire de pe loc W202!

    Salutare tuturor! problema este in felul urmator nu pot sa ma pornesc normal de pe loc, la pornire in viteza 1 cand pornesc de pe loc apar zmuncituri senzatie de parca ar fi tamponul de la cutie rupt sau parca se zdruncina sub masina cutia, sau nu sta fix ceva pe acolo, celelalte viteze intra ok fara nici o zmuncitura, ca sa pornesc normal fara zmuncituri trebuie sa ma stradui sa tin masina turata 2000 de ture si sa las pedala de ampreaj foarte foarte incet.
    Lichidul de frana sta intre minim si maxim dar nu a fost schimbat de 2 ani, tamponul de la cutie este schimbat, m-am uitat pe langa pedeala de ambreaj si nu scapa ulei. Spuneti-mi va rog cu ce verificari trebuie sa incep.
    Masina MB C180 W202 AN 94 cutie manuala cod: 717416 06 632222
    Multumesc.

  • #2
    Tot la tampoane trebuie sa verifici, parerea mea.
    Ai incercat sa pleci cu treapta 2 de pe loc? sa vezi daca face la fel?



    stima
    Banii nu aduc fericirea, dar e mai confortabil sa plangi intr-un mercedes decat pe o bicicleta...!!!

    Comment


    • #3
      Nu am incercat cu treapta a doua sa ma pornesc de pe loc, in afara de tamponul de la cutie mai sant ceva tampoane prin zona aceea?

      Comment


      • #4
        Da, ai un fel de jug acolo verifica amanuntit.


        stima
        Banii nu aduc fericirea, dar e mai confortabil sa plangi intr-un mercedes decat pe o bicicleta...!!!

        Comment


        • #5
          Tangajul care apare la plecarea de pe loc (e un fel de smacitura inainte-inapoi) apare si de la uzura bucsilor de la jugul spate ce vine prins in patru puncte de caroseria masinii, acela pe care este prins grupul si bine-nteles rotile,etc.
          Fa urmatoarea proba.Baga masina in viteza, calca frana de stationare(frana de mana) la maxim si apoi faci balans masinii impingand-o din spate, ii dai branci ca sa zic asa, repetat si o sa auzi cum clampane daca e de la bucsile jugului.Sper ca am explicat cat mai inteligibil posibil.Bafta.

          Comment


          • #6
            Nu prea am inteles, trebuie sa pun frana de mana si sa imping masina din spate facand balans? sau pun frana de mana o bag in marsalier si dau in spate balansand?

            Comment


            • #7
              De indicat sa te ajute cineva la aceasta operatiune, pentru a evita incidente neplacute, cel mai sigur urc-o pe elevator si cu un levier poti verifica toate bucsile masinii, spor la treaba.

              Comment


              • #8
                Cu motorul oprit, cu masina bagata in treapta 1, cu frana de mana trasa la maxim(adica cu rotile blocate de frana de mana) ii faci balans impingand masina din spate ca sa auzi ce zgomote face.

                Comment


                • #9
                  Aha acuma am inteles! luni revin cu rezultatul verificarii.

                  Comment


                  • #10
                    Aici ai o poza cu bucsile incercuite care sunt vinovate in general de tangaj.Ai si un document text cu codurile numerotate in schema inclusiv codul pe riginal al pieselor numerotate.
                    Daca te bagi sub masina o sa vezi ca bucsile incercuite pe schema nu mai sunt lipite de jug, ci au un spatiu intre bucsa si jug.Sunt bucsile jugului iar ca asezare pe masina sunt cele dinspre cutia de viteze nu cele dispte toba de esapament pe acel jug.
                    Attached Files

                    Comment


                    • #11
                      Multumesc pentru poza!

                      Comment


                      • #12
                        La reprezentanta nu mi-au putut da explicatia dece am tangajul inainte inapoi la plecarea de pe loc.Chiar nu si-au dat seama si au zis ca defapt plec eu subturat sau ca ridic brusc piciorul de pe ambreaj, cretini.
                        Daca o ti din ambreiaj la plecarea de pe loc chiar si cu 1200rot/min nu se sinte tangajul, pe proba.Spun asta pt ca si a mea face la fel si bucsile din 7mm de carne au cam 4mm acum, s-au aplastat de tot.Tre sa le schimb da nu am cand si unde momentan.
                        Ps:Busile sunt de cand a iesit masina din fabrica, iti dai seama, cat sa reziste si cauciucul ala.Asta la mine.La tine poate mai ai si alte bucsi uzate.

                        Comment


                        • #13
                          Exact aceleasi cuvinte mi-au zis si mie niste mecanici ca ma pornesc subturat si dau drumu la ambreaj prea rapid. Spune mi te rog tu le-ai schimbat vre-o data aceste bucsi la masina ta ca sa vezi daca sa remediat problema? sunt curios daca se schimba usor.

                          Comment


                          • #14
                            Eu nu, inca, urmeaza dar sunt colegi aici pe forum care le-au schimbat cu succes, atat la montat cat si la efect.
                            Eu nu le schimb acum deoarece vreau sa schimb toate bucsile la jug si nu am malai suficient ca tre sa fac nunta peste 2 luni.Dupa nunta ma apuc de treaba, ca de, costa ceva toate acareturile.
                            Parca flavius sau alt coleg pe la A-class isi facuse bucsile din cauciuc.Cauta discutiile la A-class ca o sa le gasesti ca sunt recente.

                            Comment


                            • #15
                              Astazi am facut cum mi ai spus am impins masina din spate cu frana la maxim si pusa in viteza nici un sunet nu a scos,
                              nici un clanc nimiaca. M-am uitat la bucsile astea si sunt cam obosite.
                              Last edited by sergiur2005; 03-25-2013, 13:07 PM.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF