Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Nu a auzit nimeni de acest mesaj ?ESP-Currently Unavailable.See Owner's Manual

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nu a auzit nimeni de acest mesaj ?ESP-Currently Unavailable.See Owner's Manual

    Am citi in cartea masinii si spune ceva de baterie,ca ar fi descarcata,dar bateria cand m-am uitat e pe verde,am inteles ca mai e o baterie pt sisteme auxiliare in fata,mi-a spus cineva,dar la E class,ma gandeam ca poate sa fie si la C class,dar mecanicul s-a uitat si a zis ca nu e. Please HELPP !!

  • #2
    Esp...

    Buna seara !


    In traducere directa, textul in cauza zice ca ESP-ul este pe moment indisponibil si sa arunci o privire in manualul masinii.

    Estimez ca in manual sunt cotate cateva cauze ale unei astfel de probleme si probabil fara o diagnosticare clara (citire de defecte) nu o sa scapi. Succes in rezolvarea problemei !


    Dragos

    Comment


    • #3
      De Abs nu spune nimic pe bord?
      Mergi la un Star, de obicei moare cate un senzor de Abs.
      Eroarea dispare dupa ce pleci de pe loc?

      Comment


      • #4
        Salut! Trebuie sa te duci sa o pui pe tester pentru ca pot fi mai multe probleme. La mine de exemplu a fost senzorul de presiune din DPF (pret in magazin pentru reper 150 RON, pret Casa Auto 270). Toata distractia pe mine m-a dus la 900 RON.
        Mercedes-Benz.

        Comment


        • #5
          De cate ori a aparut si in ce conditii? Bateria cat e de veche? Bornele sunt stranse bine?Ai incercat sa il resetezi conform manualului?
          Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

          Comment


          • #6
            Lasa-l in pace ca vad ca nu-l intereseaza, hit and run

            Comment


            • #7
              Am si eu cam aceeasi problema...Am un Mercedes C 220, din 10/07, si asa aleatoriu(poate 5 ori pe saptama, poate o data pe luna) imi apare mesajul ''Esp currently unavailable- See owners manual'', plus ca se aprinde becul ala din bord ca un robinet. Masina nu mai trage, nu se tureaza mai tare de 2000. Daca sting motorul si repornesc, masina isi revine dar ramane aprins becul de motor. L-am pus pe testere la 2 reprezentane din 2 orase diferite, nu au stiut sa-mi spuna exact. Unii zic ca ar fi galerie de aer, altii ca e problema de soft(ca ar fi umblat cineva la softul ei pentru mai multi CP) Pe laanga astea, foarte rar, mai imi trebura un pic masina cand e pe N, si de 4 ani de cand am masina mi-a murit motorul de vreo 3 ori in Drive(ceea ce ar fi cam imposibil la cutie automata). Mentionez ca si consumul e mai mare decat ar trebui(11-12 in oras, 7-8 in afara). Daca cumva ati avut aceleasi probleme va rog sa ma ajutati.

              Comment


              • #8
                Pai din cate stii tu, a fost resoftata?

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Siegfried View Post
                  Pai din cate stii tu, a fost resoftata?
                  Din cate stiu eu nu...cel de la care am luat-o din germania...nu cred ca a resoftat-o...a facut un singur service la o reprezentanta de acolo

                  Comment


                  • #10
                    Din experienta mea cu un EDC15C6, reprezentanta habar n-are daca s-a umblat in soft. Doar un tuner bunicel isi da seama...
                    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

                    Comment


                    • #11
                      Am patit si eu asta,cauza....un soarece a ros un fir de la o sonda de sub filtrul de motorina .chiar daca pare imposibil ca un singur fir sa faca asta,bordul era pom de craciun,aparea eroarea asta cu esp,si nu mai mergea mai mult de 130 dar cu multa rabdare...oricum nu strica sa te uiti putin acolo si apropo,daca nu dai filtrul jos nu vezi,bafta

                      Comment


                      • #12
                        Un astfel de topic nici nu trebuia deschis.Doua topicuri mai joc se dezbate acelasi subiect "Mercedes C220-Esp Currently unavailable" .Un moderator sa stearga acest topic.Si numele este gresit pus.
                        LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

                        Comment

                        Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF