Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme motor w 204

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme motor w 204

Am un c 200 w204 din 2011 si am probleme cu motorul .am fost in service si au schimbat un injector dar degeaba motorul are o bataie.acum vor sa desfaca motorul care este in garantie.nu stiu ce sa fac daca ai las sa desfaca motorul sau sa cer direct motor la schimb.masina are 31900 si mai are 2 luni de garantie.
    Last edited by Caisata; 02-22-2013, 23:27 PM.

Motorul desfacut o sa aibe mereu nevoie de ingrijire. Daca poti obtine motor nou, obtine-l! Pe de alta parte, pot fi doar tachetii care bat putin.

Comment

Salut tu incearca sa ceri motor nou dar ai sanse foarte mici sa il obtii dor cel care il desface poate sa decida impreuna cu seful de service daca se inlocuieste motorul sau se repara pt ca: daca raparatia motorului in garantie depaseste o anumita suma de bani hotarata de casa mama Mercedes atunci se schimba dar daca reparatia se incadreaza in suma respectiva atunci se repara (daca vrei mai multe detalii contacteaza-ma pe privat si te lamuresc mai bine cum sta treaba in garantie)

Comment

Cum fac sa te contactez in privat ca vreau sa ti spun ceva ,sunt nou pe aici si nu ma pricep
        Last edited by Caisata; 02-23-2013, 22:28 PM.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF