Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Xenon la c220

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Xenon la c220

    Salut, am un c220 cdi din 2002 si as vrea sa-i pun xenoane... puteti sa-mi recomandati ce tip?

  • #2
    legislatia europeana, prevede pentru xenon sa ai spalator pt faruri si reglajul automat, pt a nu orbi participantii la trafic.. daca ignori asta, pentru xenon aftermarket, iti trebuiesc cele cu canbus, de 55 Watt, altfel, o sa ai eroare in bord, becurile se aprind si se sting singure, clipesc, iar din cauza tehnologiei canbus, computerul masinii intra in tilt si iti arde altceva ( spre ex, la audi a3, golf V, etc. in special, se arde motorasul de la stergatoare sau cel de coborare al geamurilor)

    Comment


    • #3
      Daca ai fi cautat prin topicurile anterioare gaseai si raspunsul > "Terminati cu prostiile astea cu rescrierea softului....eu mi-am pus instalatie aftermarket si merge perfect fara erori....smecheria este sa-ti iei instalatie cu balast digital, special facut pt. masini cu CAN-BUS , adica cu instalatie electrica din asta moderna, cu dublu circuit, care iti arata eroare in bord cand ai un bec ars. Prima masina din lume cu instalatie electrica CAN-BUS a fost W203....de atunci mai toate masinile dupa 2000 au asa...
      ......primele kit-uri xenon aparute n-aveau balasturi digitale....astea mai recente au.....eu chiar am luat un kit de 55w mai puternic....xenonul de fabrica si cel normal aftermarket au 35w.....
      Balastul ala digital are un mic chip in el care citeste cat curent intra si iese din instalatie....
      Exemplu : ai pe masina bec halogen de 55w...ala consuma x curent...da?...computerul masinii vede chestia asta(prin CAN-BUS) daca se arde becul arata eroare, caci vede ca nu se mai consuma acea cantitate x de curent acolo........acelasi lucru se intampla cand pui xenon simplu de 35w....consuma altfel decat halogenu original.....computeru masinii vede diferenta si da eroare ca si cand ai avea becu ars......atat.....masina n-are nimic doar ca e enervanta eroare pe display...........solutia este balastul digital si gata......asa ca aveti grija ce comandati la furnizorii de xenon... ". Numai de bine .
      2003 C 200 Kompressor
      2002 C 200 Kompressor - sold as wreck

      Comment


      • #4
        nu i-am zis nici macar de activarea optiunii XENON ON, ca nu e necesara, cu atat mai putin sa rescrie vreun soft... i'am zis clar, 55W, canbus

        Comment


        • #5
          multumesc frumos de raspunsuri. ca marca puteti sa-mi dati exemple... care sunt mai fiabile?

          Comment


          • #6
            ca marci, Philips e cap de lista.. dintre cele necunoscute, de exemplu, cele taivaneze sunt cu mult superioare celor chinezesti.... cat despre lumina, e mai puternica la cele cu lumina alba, de ex 4300k, dar ca aspect is frumoase cele de 6000k, cu o tenta albastruie.. oricum, pana la 8000k e legal, 10.000k si 12.000k sunt interzise in Europa si presupun ca si in Romania.. a propos, pentru lampile H7, la farurile cu parabola, se folosesc lampile H7R (au o banda neagra, ce reduce orbirea masinilor ce vin din fata)

            Comment


            • #7
              multumesc frummos de raspunsuri

              Comment


              • #8
                pentru o vizibilitate cat mai buna sunt recomandate... cele de 4300 sau 5000.... si sunt de culoare alba

                Comment


                • #9
                  SALUT!
                  Are cineva poze cu balastul de la c220 model 2002?sau stie cineva cum arata acesta?
                  multumesc

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF