Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Xenon..pe c class 95???

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Xenon..pe c class 95???

    sunt foarte pornit pe ideea asta...dar am auzit ca pot aparea diverse probleme...daca ati auzit si voi...va ascult(citesc )
    1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
    2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
    Si o panarama de scuter

  • #2
    Ce probleme?
    Eu am de 1 an de zile un kit bixenon pe w123 si merge perfect.
    Singura problema majora e iarna cand ninge.
    Farul nu se incalzeste si din cauza asta nici zapada nu se topeste.
    Anul trecut , la un drum de la Odorheiul Secuiesc la Pitesti pe ninsoare am oprit sa curat farurile de vreo 50 de ori...
    Anul asta m-am pregatit cu spalator de faruri si stergatoare.
    E nasol pe Bran iarna la - 10 grade si pe viscol sa tot cobori din masina la curatat farurile..

    Comment


    • #3
      pai...probleme...exact cum ai spus tu..care m`ar face sa nu mai imi pun.... intr`adevar foarte nasoala faza...e o chestie..ca mie nu prea imi place sa ma dau jos din masina...dar...totusi..de ce nu se incalzesc farurile?chiar daca e xenon..ar trebui...
      1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
      2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
      Si o panarama de scuter

      Comment


      • #4
        Eu am pe C class model '98 si sunt superbe (6000k)! Mi-au placut atat de mult ca mi-am mai luat un kit pentru proiectoare (care sunt incorporate in far). Cand le aprind noaptea, rasare soarele pe strada
        Merita toti banii! Singura problema e sa le reglezi, ca altfel orbesti vehiculele din sens opus. Atat!
        Eu mi-am pus xenon cu 500/kit ron cu tot cu montaj si am garantie 2 ani.
        Still Loving MB

        Comment


        • #5
          bbenz ..stiu ca proiectoarele sunt in far :P ....eu oricum am probleme cu astia....in sensu` ca`mi dau mereu flash`uri )) ....pune si tu o poza..2...cu farurile aprinse noaptea...cum se vede din masina..te rog eu...sa vad daca ma combin si eu la treaba asta..si inca o chestie....tu ai problema cu incalzirea..cum are stefan? merci
          1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
          2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
          Si o panarama de scuter

          Comment


          • #6
            Spun ca am proiectoare in far, pt ca tu, daca nu gresesc, ai proiectoare de ceata si/in bara, proiectoare care la model 98 nu se mai regasesc. O sa fac niste poze cu farurile si le pun maine seara (sper)! Ce incalzire, normal ca se incalzesc! N-am trecut nici o iarna cu ele. Dar nu cred sa am probleme cu ele.
            Sunt ideale pentru ploaie (mai ales cand mergi noaptea), ceata. Merita toti banii. Sa nu-ti pui de 55w ca sunt prea puternice si ai neplaceri cu cei din sensul opus! 35w sunt suficienti!
            Still Loving MB

            Comment


            • #7
              mosule...e aceasi caroserie 202..deci...proiectoarele la mine..sunt ca si ale tale ) ... in fine..ia zi...cat dureaza montajul...am inteles ca ai dat 500ron/kit cu montaj....garantia..este si la becuri??
              1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
              2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
              Si o panarama de scuter

              Comment


              • #8
                Nu cred. Daca masina ta arata ca cea din poza si nu ai adus modificari la far (alt tip de far), inseamna ca tu ai proiectoarele in far langa grila capotei. La mine, proiectoarele sunt situate in far sub oglinda fazei scurte, iar unde tu ai proiectoarele, eu am faza lunga.
                Garantia e la kit (balast+bec). Montajul dureaza 2 minute conectarea. Mai mult dureaza instalarea in far (10 minute). Trebuie sa-ti gaureasca capacul de plastic. Nu te gandi ca-ti intra apa, ca are o garnitura de etansietate foarte buna. In rest,ce sa-ti zic, nu se pune banda izolatoare sau alt chiciuri cum mai fac unii de zici ca ai o bomba cu multe fire sub capota. Arata chiar foarte bine.
                Iti postez adresa firmei de xenon: http://www.bluexenon.ro
                Firma e din Targoviste, dar au un reprezentant care le monteaza in Bucuresti.
                P.S. Vezi ca au o oferta acum la 105 euro, ignora, sunt slabe (China) ! Cere xenone de 400 ron + 100 montajul si nu o sa fii dezamagit.
                Still Loving MB

                Comment


                • #9
                  aha..deci alea de 120 euro de 35w ai zis..am dedus asta uitandu`ma la garantie de 24 luni....asa este?referitor la proiectoare..ale mele intra`devar sunt langa grila radiatorului.. ...aaaaaa si inca o chestie!!!...kitul inseamna doar faza scurta+Lunga...daca vreau si la proiectoare..alti 400 ron ?
                  1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                  2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                  Si o panarama de scuter

                  Comment


                  • #10
                    nehh, kit inseamna (daca tipul de bec e H7)= 2becuri H7+2 balasturi.
                    Daca ai H4, insemna mult mai multi bani pt ca are o tablita care se misca pe bec si schimba unghiul luminii la schimbarea pe faza lunga. Eu am un bec pt faza scurta H7, un bec pt faza lungaH7 (cred) si inca un bec H1 pt proiectoare. Eu mi-am luat un kit pt H7 si un kit pt H1. faza lunga a ramas aceeasi pe halogen. Faza lunga inseamna risipa de bani, pt ca o folosesti foarte putin si nu renteaza.
                    Last edited by bbenz; 09-08-2007, 12:28 PM.
                    Still Loving MB

                    Comment


                    • #11
                      Dragul meu,
                      In primul rand vezi ce bec ai .H4 sau H 7.Daca ai si faza mare si cea mica pe acelasi bec adica H4 o sa ai nevoie de bixenon.
                      In legaturqa cu incalzitul farului ii pot dovedi colegului nostru ca ale mele nu incalzesc.Poate la iarna o sa se lamureasca daca are nevoie de stergatoare sau nu.
                      Si inca o problema...
                      Alegerea becului se face in functie de puterea in k nu in w ...eu am de 5000k la 35w..
                      Eu iti recomand proxenon de la constanta.Au o experienta mult mai mare decat flacai de la targoviste..
                      Last edited by stefan; 09-08-2007, 13:00 PM.

                      Comment


                      • #12
                        K=temperatura culorii
                        lumeni=luminanta
                        w/A=consum de electricitate
                        Lumina solara are aprox 6500k
                        Last edited by bbenz; 09-08-2007, 22:01 PM.
                        Still Loving MB

                        Comment


                        • #13
                          nu va mai certati,sunt 2 tipuri de far/becuri pe w202,in functie de an....apoi exprimarea este inexacta,dar nu gresita....in fine eu m-am calmat,dat fiind ca aici legile europene se aplica pe bune,adica xenon fara omologare completa nu se pune.Nu mai puneti botul la cei ce vind si zic ca au omologare ca produs.Eu am pus oglinzi noi,si becuri destepte dar normale,si sunt multumit...

                          Comment


                          • #14
                            Cine se cearta?
                            Nu se poate vorbi de cearta. Nu cu mine!
                            Eu ma cert doar pe bani!
                            Unu' stie ceva, altul ceva, consider ca sunt intre prieteni si nu poate fi vorba de cearta! Ce ar fi sa vorbim toti la fel? Dezastru!
                            Cu Bbenz nu se cearta nimeni!
                            Personal nu-i cunosc pe Stefan sau pe Mezzo, dar pot sa afirm ca sunt super ok, din ce am citit despre si de la ei!
                            In concluzie, imi sunt prieteni! La fel ca si cei pe care i-am cunoscut si pana acum prin intermediul acestui forum.
                            Toate cele bune!
                            Still Loving MB

                            Comment


                            • #15
                              Salutare,
                              Aici nu se cearta nimeni.Amandoi avem o astfel de instalatie, difera total una de cealalta , iar prin informatiile pe care l-e oferim incercam sa lamurim omu'...
                              Pt cearta ....10 pozitii mai jos.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF