Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Martori bord

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Martori bord

Buna seara,acum doua zile cand m-am urcat in masina ,am observat ca la punerea contactului martorii din bord nu se mai aprindeau.ex: semnalizarea,bateria,frana mana etc. ,mentionez ca ele functioneaza dar in bord nu ,inclusiv computerul de bord nu functioneaza ,indicatorul motorina,turometrul si kilometrajul nu functioneaza.
    Detin un C200 din 2009 .

O seara buna!

ma poate ajuta cineva, va rog ...

Comment

Incearca sa verifici sigurantele

Comment

Vezi ca instrument cluster-ul are siguranta separata, dar nu stiu care e. Uita-te pe schema si verific-o.
        Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

Comment

Dupa cum iti spun si baietii cel mai probabil e de la sigurante.
          Iti tb schema pt sigurante ca sa o identifici pe aia cu pb.
          Daca totusi nu te descurci mergi la un service mai rasarit ... e ceva simplu si costa putin.

Comment

multumesc frumos. era de la sigurante.
            mai am o rugaminte. spuneti-mi va rog daca are cineva de vanzare, sau unde pot gasi, ce magazin, ce site, o emblema pt capota detasabila?

Comment

Originally posted by messe View Post
              multumesc frumos. era de la sigurante.
              mai am o rugaminte. spuneti-mi va rog daca are cineva de vanzare, sau unde pot gasi, ce magazin, ce site, o emblema pt capota detasabila?
              Litera mare, citeste regulamentul ca ne suparam. Si daca vrei sa cumperi ceva, postezi pe BURSA nu peste tot pe forum!

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
              Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF