Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Batai punte spate

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Batai punte spate

Am un W 203 din 2006.Problema pe care o am este o bataie la puntea din spate,mai ales in sarcina si daca drumul este cu denivelari se aude cel mai tare.Am fost la o gramada de servisuri,am schimbat bucse bara stabilizatore,bielete,in rest totul este in regula dar nimeni nu gaseste de unde provine bataia.Daca cineva dintre voi ati avut acesta problema,va rog sa ma ajutati ca nu o mai suport.Va multumesc !

Buna ziua. Bataia provoaca un sunet metalic ?

Comment

Nu,bataie infundata se simnte si in caroserie (ex."tup,tup").Un mecanic mi-a zis ca s-ar putea sa fie unul din telescoape sau bucsele de la jug,dar la test acestea pareau inregula.

Comment

Originally posted by trifu remus View Post
        Nu,bataie infundata se simnte si in caroserie (ex."tup,tup").Un mecanic mi-a zis ca s-ar putea sa fie unul din telescoape sau bucsele de la jug,dar la test acestea pareau inregula.
        Salut Trifu Remus,
        In urma cu o luna am avut aceasi problema ca si dumneavoastra. Mai exact imi batea ceva la puntea de spate (gropite mici, trecere peste linile de tranvai) ,,de ma scotea din maina"
        Amortizoarele spate si buscile de la bara stabilizatoare spate le-am schimbat in luna August.Tendoanele, bucsile,tampoanele fata/spate si fuzetele spate mi s-a spus ca este Ok . Dupa vre-o 4 plimbari pe la service auto ( test amortizoare , verificare punte etc) am constatat ca am cheltuit bani aiurea .Toata service auto mi-au recomandat sa schimb din nou amorizoarele pe spate in conditiile in care i-am schimbat in August si pana in Decembrie am facut 21.000 km.
        Vazind ca se merge pe ghici m-am hotarat sa merg la service de reprezentanta si in urma contatatrii s-a identificat problema :
        -Busci fuzeta spate (uzate): A204 352 00 27 - pret 150 ron/buc.(necesar 2 buc)
        - pret manopera aferenta inlocuire 2 bucsi fuzeta spate 356 ron .
        Total costuri 650 ron : KO2:: KO2:
        Daca toturi nu reusiti la un service auto mai mic sa va faca o verificare a bucsilor de fuzeta, tendoane , bara stabilizatoare etc ,, verificare tren rulare pe banc '' recomandarea mea este sa mergeti la reprezentanta pentru a identifica exact problema .
        Eu plimbandu-ma de la un service auto la altul am reusit sa cheltui aprox. 1000 ron pe constatari si inlocuire diverse.
        In sfarsit am scapat de problema Jumpy:: Jumpy:

Multa bafta in rezolvarea problemei si va rog sa reveniti dupa rezolvare.
        O zi buna,

Comment

Salut Cezarus,multumesc mult de tot pentru sfat si promit ca o sa revin dupa rezolvarea problemei.
          O zi buna.

Comment

Salut! Ai rezolvat?

Comment

Originally posted by trifu remus View Post
              Salut Cezarus,multumesc mult de tot pentru sfat si promit ca o sa revin dupa rezolvarea problemei.
              O zi buna.
              Salut @trifu remus ,

Ce s-a mai intamplat ?
              Ai gasit o rezolvare .
              O seara placuta.

Comment

Ar trebui banati cei care nu revin cu rezolvarea problemei dupa ce au cerut o solutie. Scopul forumului banuiesc ca nu este doar de a pune intrebari, pe sistemul postez doar daca am nevoie de ceva.

Comment

Schumi - uneori esti atat de bucuros ca ai rezolvat ca nu mai ai timp sa te gandesti si la cei care te-au ajutat.
                  Pe de alta parte eu am avut o problema asemanatoare la masina si se pare ca butucul de la roata din spate e un pic stramb. Dupa rectificare vad ca bataia a disparut, sa speram ca o sa si tina solutia

Comment

Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF