Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Nu mai merg instrumetele/ Ventilatie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu mai merg instrumetele/ Ventilatie

Buna seara si ''La multi ani''. Am si eu la masina urmatorele probleme.
    1. Uneori se aude de-o data sub bord un tacanit persistent ca cel al unui releu, dar foarte rapid, nu ca la semnalizare. Cand se intampla asta, nu-mi functioneaza nici casetofonul, nici semnalizarile, nici avariile, nici luminile din interior. Remedierea problemei este sa o opresc si sa o poresc din nou. Fenomenul acesta are loc foarte rar si prima data a avut loc dupa ce a inceput sa nu mai mearga deloc faza lunga.
    2. Ventilatorul de la clima mi se pare ca nu se mai invarte cu aceleasi turatii cum se invartea odata. De exemplu, tin minte ca asta vara daca puneam fata dinaintea aeratorului imi dadea parul pe spate acum degaba, abea se misca cateva fire de par). Pe display imi arata ca este la maxim.
    Detin un C220 CDI din '99 125cp, climatronic.
    "MERCEDES-BENZ", the BEST or nothing!!!

Salut. La problema 2 am avut-o si eu, am un c180 w202 din 96, ventilatorul care se afla sub torpedou are niste carbuni care probabil sunt tociti si trebuiesc inlocuiti.
    http://oi58.tinypic.com/295cvn5.jpg

Comment

Din cate stiu...cand te lasa carbunii, te lasa de tot. Am sa incerc sa-i schimb totusi. Astept alte pareri sau sfaturi.

Comment

Am uitat sa mai mentionez ceva la problema 1, daca apas pe butonul de dat flash-uri( care nu merg si nu stiu de ce) scade intensitatea luminilor din bord.

Comment

Cauta si subiectul "bloc de lumini".

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF