Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

nuca schimbator w204

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nuca schimbator w204

Buna , am achizitionat de curand un w204.Sunt incantat de masina,insa are mici urme de folosire.Daca ma poate indruma cineva cum sa dau jos nuca schimbatorului de viteze(cutie manuala)sau daca as putea achizitiona unul cu inscriptia AMG.Va multumesc!

Ca sa-ti faci o idee, una originala, pe un w203 C200 a costat 10 - 12 milioane. (cu tot cu manopera). Bine, e tot schimbatorul.
    Mercedes Benz

Comment

Trebuie scoasa rama cu burduful de la schimbator , e prinsa in 4 picioruse parca si vezi exact ce sistem de prindere are.
      Cred ca poti gasi si pe ebay , la preturi mai mici decat reprezentanta.Si cum a zsi colegul mai sus , piesa poate veni cu tot cu burduf si pretul cam ala este.Mai poti incerca la cei care imbraca volane , tapiterii in piele.

Comment

Va multumesc pentru ajutor.Nu cred ca se poate imbraca in piele,masina are kit AMG si nuca schimbatorului e din aluminiu (cred).o sa incerc sa o vopsesc,cu o vopsea apropiata de culoarea schimbatorului.

Comment

Este vopsita si nu este din aluminiu.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF