Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Scut pompa si filtru de benzina w202

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scut pompa si filtru de benzina w202

Am probleme cu scutul de la un w202 1.8 benzina ( dar din cate am gasit pe net se pare ca scutul de intalneste la toate benzinarele w202 ) . Scutul acopera pompa si filtrul de benzina . Asta iarna aceeasi problema , dar l-am facut provizoriu si strazile erau destul de curatate . In primavara l-am pus la locul lui , l-am prins bine si l-am mai ridicat . Acum , odata cu venirea zapezii si drumurilor pline cu zapada am reusit sa il rup din nou . De data asta as vrea sa ii fac o "reparatie" romaneasca , adica ceva fier/otel/aluminiu/ tabla , prinsa bine si cel mult la linie cu masina , daca nu chiar putin mai sus astfel incat sa nu il atinga nimic , ca sa nu se mai infiga in ceva si sa il rup din nou . A mai avut cineva o problema asemanatoare ? A rezolvat-o in vreun fel ? Aveti ceva idei cum as putea sa rezolv problema odata pentru totdeauna ?
    Last edited by mariusvararu; 12-14-2012, 22:02 PM.

Nimic ?....

Comment

Eu am un scut de metal foarte zdravan si foarte greu ,destul de imposibil de indoit.nu stiu de ce ai tu scut de plastic
      Mercedes W202

Comment

Din auzite, cele de solenza potrivesc ( cu minime ajustari).

Comment

Eu nu inteleg de ce nu au pus pompa si filtrul in alta locatie , undeva unde sa nu fie expuse ...

A ta e modelul cu face-lift ?

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF