Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme

Va salut. Am si eu o problema la masina cred. Am avut norocul sa dau intr-o bordura cu roata dreapta fata. De atunci masina trage putin dreapta la viteze mici si la viteze mai mari trage mai putin. De asemenea are un huruit la viraje spre stanga, insa am observat ca nu mereu, cel putin nu sesizabil. Alte zgomote nu face. Aveti idee ce are?
    Last edited by sofermercedes; 11-05-2012, 23:26 PM.

In primul rand specificati in numele topicului la ce se refera problmema,astfel incat cine citeste si are cunostinte sa poata da un raspuns sau cei ce au probleme asemanatoare sa se informeze.In alta ordine de idei,problema poate avea nenumarate cauze,planetara,caseta de directie,capat de bara,etc ... in functie de gravitatea loviturii pot fi provocate daune la orice articulate a rotii.
    LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

Comment

Bordura avea vreo 15-20 cm si am incalecat-o. Aveam vreo 30-40km/h, deci lovitura a fost de gravitate medie, parerea mea.

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF