Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

C200 CDI 2010, Troncanit fata + zgomot viraje

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• C200 CDI 2010, Troncanit fata + zgomot viraje

Salutare,

Am achizitionat de curand un Mercedes C200 CDI an 2010 din Germania, am fost singur si l-am cautat scarbit fiind de toti samsarii astia de la noi care mint cu nerusinare, iti spun ca masina e perfecta, are km reali, e cea mai buna masina din lume

In fine, problema mea este urmatoarea. Motorul functioneaza impecabil, nu am ce sa reprosez, numai ca atunci cand merg incet, se aude un troncanit foarte pronuntat la rotile din fata, atat pe stanga cat si pe dreapta, este un sunet infundat, parca s-ar rupe ceva. Si inca o problema, nu stiu daca este legata de acest troncanit dar poate ajuta. In viraje cand rotesc volanul la maxim in stanga sau in dreapta se aude un zgomot si tremura putin volanul...zgomotul nu pare mecanic, nu este un troncanit...nu stiu exact cum sa il descriu...

Poate a mai avut cineva problema asta si ma poate ajuta cu un sfat.

Multumesc

Stanga dreapta este de la pompa servo,vezi cat ulei mai ai si e oarecum normal sa se manisfeste un pic servo-ul...si troncanitul poate veni de la bara stabilizatoare.

Comment

Working...
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF