Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Bataie in volan

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Buna seara. Astazi s-a intamplat ceva mai ciudat,nu s-a mai balanganit o perioada de timp, apoi a inceput din nou si...oarecum in socuri. Nu e un joc continuu, e alternat...ceea ce ma sperie pt ca ma face sa nu ma mai gandesc ca ar fi din cauza rotilor. Daca ar fi de la roti ar trebui sa fie uniform nu?
    "MERCEDES-BENZ", the BEST or nothing!!!

Comment

Daca este de la roti sau geometrie face constant, la aceeasi viteza face la fel.
      Ce dimensiune au cauciucurile?

Comment

195/65 r15
        "MERCEDES-BENZ", the BEST or nothing!!!

Comment

Eu cred ca ai un cauciuc sau doua deformate pe calea de rulare. Fa un test cu alte roti.
          W 126 `87 300 SDL OM606 24v Automatic
          W 126 `86 300 SD OM617 Automatic
          W 124 `93 E250 D ex 300 D

- Bond - James Bond.
          - `Dullah - Abdullah.

Comment

Problema cu bataia in volan la viteze intre 80 si 120 o am si eu am un C200 din 94 am schimbat caciucurile le am echilibrat acum bate intre 100-110 . Domnul de la vulcanizare a zis k mai mult de atat nu are ce sa ii faca a zis k poate e de la bucsi sau caseta bla bla ok . am avut si problema cu balanganatul cand depaseam cate un tir simteam ca ma fura de spate . am rezolvat si problema asta am schimbat amortizoarele pe spate ca erau vai mama lor . iar acum e totul ok nu se mai balangane se comporta ca o mis 2013 )

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF