Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Parbriz spart la w203 2006

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Parbriz spart la w203 2006

Salut.
    Ieri am primit un cadou neasteptat si anume o piatra in parbriz.Am fost la un atelier de reparatii de profil dar nu au ce sa-i mai faca.
    Stie cineva cat m-ar costa un parbriz pentru w203 din 2006 cu sezori de lumina si ploaie.
    P.S. Parbizul se poate cumpara fara acei senzori sau sunt incorpoarati in parbriz.
    Multumesc anticipat.

Sunã aici: http://www.parbrize.ro/contact-pilki...ce-srl_38.html

Eu anul trecut în septembrie am dat 630 lei pe un parbriz de w210 cu tentã albastrã și senzor de ploaie (e lipit pe parbriz, nu încorporat) + 70 lei chederul de deasupra (nu am vrut sã-l refolosesc pe cel existent cã se vede aiurea). Fãrã tentã de culoare (adivã verzui ca la Classic/Elegance) era vreo 450 lei.

La w203 cred cã tot pe acolo ar trebui sã fie prețurile. Operațiunea dureazã vreo jumate de zi, însã dupã ce o iei de acolo ar fi bine sã nu te plimbi cu ea, sã lași lipiciul sã se întãreascã bine.
    ...

Comment

Si nici sa inchizi usile cu geamurile inchise. In momentul inlocuirii parbrizului trebuie sa se inlocuiasca neaparat pelicula cu gel de la senzor (ploaie + lumini) si trebuie initializat deoarece ar putea sa difere grosimea sau claritatea geamului si acesta sa nu mai functioneze in parametri normali. Pana acum am schimbat 2 parbrize si de fiecare data am facuta aceasta operatie. La reprezentanta ajunge undeva in jur de 2200. Eu am schimbat pe CASCO.

Comment

Salut.
        Am sunat unde mi-ati spus si am comandat parbrizul care ma costa cu tot cu montaj 850 de lei.(Garantie pana la prima piatra)
        P.S. In 11 ani de condus cu 4 masini diferite si cateva sutede mii de km nu am spart nici un parbriz, pana acum.Sper sa mai treaca macar inca 10 ani pana la urmatorul.
        Multumesc.

Comment

Tot cam asa am dat si eu la inlocuirea parbrizului la cei de la Ager.
          Referitor la saritul pietrelor in parbriz nu avem decat sa le multumim drumarilor care nu strang in urma lor si nu in ultimul rand colegilor din trafic (care desi vad semnul, merg in continuare cu viteza).

Comment

Referitor la pietrele aruncate in spate in trafic, e bine sa va faceti un obicei din a mentine o distanta mai mare fata de masina din fata in special atunci cand stiti ca are "tractiune spate" (BMW, Merc, etc.), deoarece riscul ca acestea sa arunce pietricele e mult mai mare.
            Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

Comment

Mie mi s-a intamplat, acum 2 saptamani, sa-mi sara de la un tir care venea din contrasens. Piatra nu provenea din tir, ci de pe asfalt. Drumarii astia minunati au bagat freza, dar sa mai curete ce-a ramas pe asfalt pauza. Asa ca eu si un coleg care mergea in fata ne-am ales cu parbrizele pocnite. Deci daca e sa ti se intample, se intampla si cu distanta fata de masina din fata.

Comment

Vine iarna...mie mi l-a spart o masina care imprastia nisip de la "drumuri si poduri"...mi-a imprastiat niste nisip&pietris direct in parbriz

Comment

Schimbat parbriz pe CASCO

A costat 2.500 lei la Autoklass, din care 1.300 piesa propriu-zisa, iar restul "diverse" (solutie de lipit, un cheder la partea superioara a parbrizului si manopera).
                  It's not the speed that kills. It's the sudden stop.
                  "Running on empty"

Comment

Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF