Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Schimbare SAM spate w203 C200 cdi/2001

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schimbare SAM spate w203 C200 cdi/2001

Salut,
    azi, am schimbat ceva accesorii (boxe, volan - am pus imbracat in piele si pompa spalator parbriz). Ca de obicei, cand umblu la electrice prefer sa deconectez bateria, numai ca dupa ce am terminat cand am conectat borna negativa mi-a cam tremurat mana si am facut ceva arcuri electrice pret de vre-o 2 secunde. Apoi incepe circul: display faulty - vizit workshop" in bord si nu merg: semnalizarile nici pe avarii, sonda de carburant, deschiderea portbagajului doar din cheia mecanica, capacul rezervorului, inchiderea centralizata merge doar de langa senzorul infrarosu, masina se incuie singura oarecum aleatoriu indiferent daca am sau nu cheia in contact dar nu mereu.

Acum vin cu o intrebare catre colegii care se ocupa cu reparatii sau care au avut probleme cu SAM-ul spate si l-au inlocuit: dupa inlocuire trebuie cumva pus pe tester si codat ceva la el sau adaptarea la masina mea se face doar pastrand pozitia si amperajul sigurantelor conform cu sam-ul vechi?
    Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

Singura problema dupa inlocuirea Samului spate o sa ai cu indicatorul nivel combustibil. Pentru asta trebuie sa mergi la reprezentanta sa. ti codeze noul Sam cu Starul( dar poate sa. ti functioneze si fara daca este aceeasi serie de Sam si luat de la dezmembrari). Eu am un Sam pe care nu merg luminile pe spate( merg aleatoriu, intra pe backup). Daca vrei pot sa ti.l imprumut ca sa faci o proba si sa.ti iei din pareri.

Comment

Bazat pe informatiile gasite si pe forumuri externe am hotarat ca sam-ul trebuie schimbat fara discutii si fara testare in prealabil ca nu are rost. O sa iau unul din dezmembrari si sa vad ce iese. Daca nu ai ce face cu el as putea incerca un experiment sa schimb cip-ul cu pricina la un electronist si sa il pun pe cel de la tine care are probabil alta problema judecand dupa simptomele diferite. La mine zice ca e dus un chip facut de Motorola si care da exact aceleasi erori. Cineva zicea ca a reusit sa repare sam doar in Ungaria la Debrecen si am vaga impresie ca se repara exact dupa aceeasi metoda ca aici. http://mbworld.org/forums/c-class-w2...repairing.html

Comment

Salut! Din toate problemele indicate acolo, la mine regasesc doar becurile de marsarier care nu merg, cred ca problema provine tot din sam. Ai idee cat costa un sam la dezmembrari? Tine-ne la curent cu rezolvarea problemei te rog. Numai bine!

Comment

Da am citit si eu mai demult problema cu Samul. De schimbat cipul il schimba oricine, problema era de reprogramat. Daca iei de la dezmembrari sa cauti aceeasi serie( pe al meu il tin de rezerva). @fane la tine poate sa fie tot din Sam sau mai poate fi de la un swich de pe la cutie(nu sunt sigur). Cam 150 euro este pretul.
          Last edited by dialiv; 08-02-2012, 12:46 PM.

Comment

@dialiv switchul de pe cutie l-am schimbat si tot nu merg luminile... doar sam-ul a mai ramas. Multumesc de raspuns oricum!

Comment

Am gasit SAM la dezmembrari cu 300 lei dupa o zi de cautat. Norocul meu ca a fost acelasi cod de piesa si totul a fost "plug`n play", acum totul e ok. Cei de la dezmembrari mi-au confirmat ca daca are alt cod de piesa trebuie mers cu el la tester si codat pe masina pe care se monteaza.

Comment

La banii acestia luam doua Bine ca ai rezolvat.

Comment

Pffffff.... Si acuma spui si tu? Eu cel mai ieftin in afara de asta am gasit la 100 euro.

Comment

Salut!M-ar interesa si pe mine ambele calculatoare SAM fata si spate pentru un C200 W203.Unde pot gasi la un pret mai rezonabil, comparativ cu cel al reprezentantei (500 EURO fata si 700 EURO spate)?

Comment

Pentru d marius,pune seria de caroserie,daca merge de la un c200 kompressor am eu ambele Sam-uri.Le facem pret.

Comment

Asta e codul VIN WDB2030071F917360.Dar astia de la reprezentanta mi-au zis ca atunci cand o sa cumpar SAM-urile sa am grija sa aiba aceeasi serie ca astea pe care le am eu acum (arse), altfel n-o sa merga si o sa dea si erori la computerul de bord.

Comment

Merg doar serii identice sau macar compatibile.
                          Cred ca acestea pentru Sam spate:
                          209 545 07 01
                          203 545 32 01
                          203 545 38 01
                          203 545 34 01
                          203 545 47 01
                          Last edited by dialiv; 02-09-2013, 11:34 AM.

Comment

Sunt compatibile codurile-350 de euro amandoua

Comment

0731831917-este un c 200 benzina masina.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF