Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Motor w203 problema

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Motor w203 problema

Buna ziua am cautat mai in urma daca cineva a mai schimbat un motor p un w203 si nu am gasit. Am un c200,w203 din 2005, masina a luato p ulei si mi-a spart un piston la motor, acum eu vreu sa schimb motoru dar problema e ca nu gasesc motor doar din 2001,2002 maxim 2003, si nu stiu daca se potriveste am nevoie de niste sfaturi sa nu il cumpar si sa raman cu el!!! Multumesc

Sal.Sunt doua tipuri de motoare pe w203 care sau fabricat intre 2003 si 2008.Primul are seria 646 962 de 102cp si altul cu acelasi cod de 122cp.Al treilea motor are codul 646 963 si are 136 cp.

Comment

eu am 646.962 de 122 cp dar problema e ca eu am gasit motore de pe c220 care are alt cod si nu stiu daca mi se potriveste! cred ca ultima cifra difera si difera si caii!!!

Comment

Buna seara ! Din cate stiu motorul de c220 e identic cu cel de c200. difera doar puterea. Stima!

Comment

Bun dar problema e alta, cel din 2002 de exemplu are joja iar al meu nu are joja e electronic, si imi e aiurea ca poate dupa ce il montez raman cateva fire si nu am unde sa le pun, se poate asa ceva?

Comment

Ar fi foarte bine sa gasitit un motor acelasi an, asa puteti fi sigur ca nu vor fi incompatibilitati !

Comment

Eu am c200cdi din 2006. Are cod 646.963 si are 122 cp. Asa ca nu tre sa te iei dupa cp.

Comment

Salut
                E putin probabil sa gasesti un motor dupa 06.2004.Eu am cautat capac (de ornament) de motor pentru c-ul meu c220 cdi din 2006 si nu am gasit la dezmembrarile de pe net decat modele inainte de 2004.
                Nu ai incercat sa afli cat te-ar costa pistoanele,segmenti ,cuzineti si garnituri ?
                Eu zic ca merita inlocuirea lor ,daca nu ai blocul fisurat sau zgarieturi adanci provocate de pistonul spart.
                Sa nu te incurci cu motor de pe modele pre facelift pt ca pot aprea multe probleme.
                Bafta.

Comment

Sal, am rezolvat pro, am gasit motor din 2005, ma costa foarte mult sa inlocuiesc pistoanele si segmenti mai ales ca multi mecanici au zis ca fac o prostie daca inlocuiesc astea mai bine un motor intreg!!!!

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF