Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

w202 se balanseaza in timp ce ruleaza

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• w202 se balanseaza in timp ce ruleaza

Salut. Frate-meo si-o luat un w202 diesel din 97....dragut. Problema este ca in timpul mersului masina se balanseaza lateral mai ales in timpul accelerarii si franarii. Parca se dezechilibreaza si senzatia se simte mai puternic pe spate. Am tras puternic de volan in curbe si sta foarte bine pe roti ,decat ca ofera acea senzatie neplacuta de fataiala laterala.

Are roti pe 17 ,iar la cele din spate se observa o diferenta in inclinatia rotilor. Ma gandesc ca a fost lovita si a fost afectata puntea.

Ceva pareri ,poate ofera cineva o solutie.
    Hitler lebt durch Mercedes-Benz

Ai verificat bratele de la puntea spate ?
    Last edited by cutaresku; 06-30-2012, 19:26 PM.

Comment

Bucsele de la bratele de pe spate.
      Aceeasi problema si la mine.
      Schimba alea si va sta super pe drum.
      Apropo:dupa ce schimbi bucsele,neaparat trebuie facute si unghiurile de fuga.
      Last edited by cutaresku; 06-30-2012, 19:26 PM.
      Mercedes W202

Comment

Da...salutari colegilor. Ulterior am ridicat masina de spate...am constat ca majoritatea bucselor sunt varza, inclusiv pivotii de la bieletele alea de directie. Bucsele care tin toata puntea de sasiu iar sunt distruse.

Cand va inlocui bucsele voi posta un raspuns.
        Hitler lebt durch Mercedes-Benz

Comment

N-ar strica si amortizoare noi daca e buget.
          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Aceiasi problema o am si eu cu un w204 dar la mine sunt toate bucsele bune amortizoare noi.... Inainte aveam jante pe 16 de tabla nu imi facea asa acum am pus pe 17 si zici ca sunt cu barca....

Comment

Ar trebui verificate bucsele de la bratele de suspensie, cu timpul si din cauza gropilor se duc si alea.

Comment

Originally posted by willy28zgz View Post
                Ar trebui verificate bucsele de la bratele de suspensie, cu timpul si din cauza gropilor se duc si alea.
                Am fost cu ea sa nu exagerez peste 5 serivceuri si la reprezentanta am fost toate bucsele sunt bune Nu stiu de la ce ar putea sa fie ... O sa incerc sa ii pun jantele pe 16 inapoi sa vad daca mai face asa... Ms pentru sfat

Comment

Toate modelele W202 au fost proiectate cu jante de 15". Cine a facut modificarile? Stiu ca am fost luat in balon cu aceasta parere. Problema este simpla. Incercati cu echiparea initiala. Nici un milion de calcule si pareri nu ajuta la nimic. Daca masina este corect bracata, rotile echilibrate, nu se poate sa se intample asta. Poate s-a efectuat o mica suprainaltare a gardei la sol (inele de cauciuc la arcuri si amortizoare). Am postat deja TOATE TIPURILE DE JANTE cu care s-au echipat acest model. Trebuie calculat momentul de rotatie daca se face o modificare. Ce diferenta a rezultat la mesterul ala? Raze si diametre nu spun nimic. Doar momentele de rotatie determinate de greutatea unghiulara a ansamblului janta-anvelopa. Suna teribil de aiurea de stiintific. Dar de acolo rezulta nazbatia de balans.

Comment

Originally posted by voineamarius64 View Post
                    Aceiasi problema o am si eu cu un w204 dar la mine sunt toate bucsele bune amortizoare noi.... Inainte aveam jante pe 16 de tabla nu imi facea asa acum am pus pe 17 si zici ca sunt cu barca....
                    Anvelopele si jantele sunt noi? Sunt originale sau aftermarket? Daca nu-s originale, ai pus inele de centrare?

Comment

Originally posted by Siegfried View Post
                      Anvelopele si jantele sunt noi? Sunt originale sau aftermarket? Daca nu-s originale, ai pus inele de centrare?
                      Am anvelope fulda noi si jante originale. sunt centrate tot ce trebuie .... Am facut si unghiul de fuga si tot se balanseaza nu stiu ce sa zic ce ar putea sa aiba...

Comment

Am incercat azi cu cele pe 16 care le aveam acum 4 luni si nu mi se balansa... dar surpriza acum se balanseaza si cu ele... Ma gandesc ca sau slabit arcurile....nu stiu ce sa zic ca are... deci de la jante sau cauciucuri nu e..

Comment

Originally posted by epurare_coco View Post
                          Toate modelele W202 au fost proiectate cu jante de 15". Cine a facut modificarile? Stiu ca am fost luat in balon cu aceasta parere. Problema este simpla. Incercati cu echiparea initiala. Nici un milion de calcule si pareri nu ajuta la nimic. Daca masina este corect bracata, rotile echilibrate, nu se poate sa se intample asta. Poate s-a efectuat o mica suprainaltare a gardei la sol (inele de cauciuc la arcuri si amortizoare). Am postat deja TOATE TIPURILE DE JANTE cu care s-au echipat acest model. Trebuie calculat momentul de rotatie daca se face o modificare. Ce diferenta a rezultat la mesterul ala? Raze si diametre nu spun nimic. Doar momentele de rotatie determinate de greutatea unghiulara a ansamblului janta-anvelopa. Suna teribil de aiurea de stiintific. Dar de acolo rezulta nazbatia de balans.
                          Nu stiu ce sa zic al meu e W204... banuiesc ca are omologate si pe 17"...

Comment

Are si pe 18. Si chiar daca nu avea, tot mergeau. NU poate fi de la roti daca jantele si anvelopele sunt in regula si respecta toate dimensiunile. Eu as face un test de telescoape.

Comment

Originally posted by Siegfried View Post
                              Are si pe 18. Si chiar daca nu avea, tot mergeau. NU poate fi de la roti daca jantele si anvelopele sunt in regula si respecta toate dimensiunile. Eu as face un test de telescoape.
                              Telescoapele le-am pus noi ca incepuse sa imi curga unu si leam schimbat pe toate... si leam luat bune noi... ms pentru sfat

Nu mai da quote unui mesaj imediat anterior.
                              Mai atent la pian.
                              Last edited by cutaresku; 07-12-2012, 15:54 PM.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF