Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

ajutor problema claxon optic

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ajutor problema claxon optic

Salutare tuturor am w202 1994 c180 ,nu pot sa dau blitzuri , in rest luminile functioneaza normal .Daca are cineva idee , sau schema electrica al circuitului respectiv cu locatia componenetelor .

Salutare am avut aceeasi problema in momentul in care luminile sunt puse pe auto nu functioneaza blitzul. Incearca sa rotesti butonul pe on sau sa le aprinzi clasic si apoi verifica din nou.
    Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

Al tau w202 nu are pozitie auto pt faruri.Verifica maneta sa nu aiba contactele oxidate.Ce nu iti mai functioneaza la maneta?Faza lunga se aprinde din butonul rotativ?Cand tragi de maneta ca sa dai flash ti se aprinde becul martor albastru in bord?Verifica si dane si noua detalii cu ce probleme ai gasit iar daca ai rezolvat posteaza cum ai procedat .

Comment

Butonul Rotativ functioneaza normal ;maneta la manevrare schimba normal faza lunga cu cea scurta.Numai nu face blitz Becul albastru de la bord nu se aprinde, Comanda farurilor de la maneta se face prin releu sau direct? Idea defect maneta sau releul? cu multa stima

Comment

Eu zic ca 99 % ai mazga/oxid pe contacte si 1% probleme contact.Maneta opune rezistenta la actionare?Oricum trebuie desfacuta maneta si curata.bafta si asteptam confirmare
          Last edited by gmihai24; 06-19-2012, 23:34 PM.

Comment

Multumesc mult ptr ajutor desfacut blocul de lumini de pe volan curatat ,functioneaza normal .

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF