Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Aer conditionat c220d 94

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Aer conditionat c220d 94

    Salut
    astazi am patit ceva tare ciudat. Am pelcat cu masina in oras pe la ora 12 , am pornit aerul conditionat care a functionat fara probleme vreo 3,4 minute dupa care s-a oprit iar compresorul incerca sa porneasca si se oprea la intervale de 2 secunde. Practic pornea si imediat se oprea. Am verificat presiunea in instalatia de aer conditionat si este ok. freon este din belsug in sensul in care atunci cand merge face frig de numa. Mercedes c220d an 1994, aer conditionat automat. Am incercat sa pun masina pe un tester dar nu s-a reusit conexiunea iar mesterul de acolo mi-a spus ca poate fi ceva cupla de inalta presiune sau cam asa ceva dar nu are cum sa fie sigur. ceva idei ?

  • #2
    cam tarziu raspunsul dar poate te ajuta Cand compresorul se opreste la fiecare 2-3-4 secunde inseamna in general ca presiunea in instalatie e prea mare . Asta poate fi din cauza ca e prea mult gaz in instalatie ( asta intervine insa imediat dupa ce ai fost la service si ti-au incarcat instalatia) sau cand nu merge ventilatorul de la Klima...adica cel din fata de la condensator ( langa radiator) . Banuiesc ca asta e cauza la tine

    Comment


    • #3
      multumesc frumos oricum - ai avut perfecta dreptate. era prea mare presiunea in instalatie crestea la 27 cu cele doua ventilatoare pornite. Am fost la cei care au incarcat instalatia cu freon si au zis ca presiunea este ok, m-au trimis la electriceni auto etc etc . Saptamana trecuta m-am suparat si mi-am facut programare la un service doar de instalatii de climatizare din cluj unde au rezolvat problemna in 20 minute. Au golit instalatia au spalat cu azot parca ....(nu am inteles prea bine) ,au dezumidifacat, au dezinfectat cu ceva solutie frumos mirositoare si merge perfect de atunci - cost 150 ron.

      Comment


      • #4
        am un c class 270 cdi si nu imi merge aerul conditionaat si imi baga un miros tare neplacut in masina stie careva care poate fi problema?

        Comment


        • #5
          Mirosul urat e cauzat de filtrul de polen, probabil nu e schimbat de ceva vreme, daca iti cumperi alt filtru de polen sa ceri cu particule de carbon(elimina mirosurile urate).

          Comment


          • #6
            Pe toata instalatia de climatizare se formeaza bacterii in timp.Pentru a le inlatura este un spray special care are conectat in cap un furtun care se termina cu niste duze , speciale pentru a dispersa aerul in tubulaturi.Acesta se introduce prin fantele (duzele de climatizare).La saloanele de cosmetica auto , asa ceva costa cam 50 de lei , sau cumperi spray-ul cu 30-35 de lei si faci personal treaba asta de mai multe ori.

            Comment

            Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF