Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Directie ciudata - Nedumerire

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Directie ciudata - Nedumerire

Masina este un w202, 1,8 benzina, 89 kw, an 93'

Cand masina sta pe loc, cu rotile drepte, si volanul este drept, in mers pe drum drept, cu rotile drepte, volanul nu mai sta in pozitia normala de drept sta decalat fata de pozitia centrala spre partea stanga. Asa nu am probleme legate de directie, raspunde bine in mers.

Am mai observat ca daca rotile sunt drepte la fel si volanul daca ii misc stanga-dreapta nu are joc, dar daca invart volanul o tura si il misc la fel stanga-dreapta se observa un joc de vre-o 4 cm in volan.

Pe mine ma intereseaza de ce in timpul mersului cu rotile drepte nu imi sta volanul drept si sta inclinat spre stanga iar parcata masina imi sta bine.
    MERCEDES-BENZ C180-W202

In mers nu trage deloc staga sau dreapta. Daca nu, parerea mea este ca trebuie sa desfaci volanul si sa-l pui cativa pini mai la dreapta.

Comment

Eu zic totusi sa te duci sa-ti verifice unghiul rotilor.Nu este neaparat problema cu partea frontala a masinii,posibil sa ai probleme cu spatele.Ai schimbat recent ceva bielete,brate?De ce s-ar deregla volanul colegu passat_prp?Acolo ceva s-a intamplat,sau este pe cale sa se intample.Verificat temeinic,nu e de joaca cu directia!!!
      W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

In alt post ai spus ca a trebuit sa dai jos volanul. Daca nu ma insel, pe volan si pe axul zimtat al coloanei unde intra volanul ai cate o dunga rosie care iti arata cum e aliniat volanul. Vezi ca nu cumva sa il fi decalat de la semnul ala cand ai montat la loc. Daca totul e bine cred ca are dreptate colegul zsolti1981 si trebuie verificata geometria. Cat despre jocul in volan e posibil sa fie din caseta, dar nu obligatoriu. De regula jocul in caseta se manifesta cand volanul e in pozitie centrala si se diminueaza la viraje.
        Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

Comment

Volanul este pus bine, este prima oara cand l-am demontat ca sa scot ceasurile. Inlocuire de bucsi, bielete, capete de bara, nu am facut. Masina este exact in starea in care am luat-o. Momentan nu mai dispun de bani dar o sa ma duc sa verific unghiul de fuga.
          MERCEDES-BENZ C180-W202

Comment

Originally posted by zsolti1981 View Post
            Ai schimbat recent ceva bielete,brate?De ce s-ar deregla volanul colegu passat_prp?
            Volanul se putea deregla si fara sa schimbe ceva. Putea foarte simplu sa treaca peste o bordura sau o piatra si sa strambe ceva pe sub ea, la directie brat sau altceva.
            Daca zici ca volanul este pus bine singura solutie este unghiul de fuga care trebuie reglat.

Comment

Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF