Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme sistem audio w204!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme sistem audio w204!

Salut am si eu o problema am un w204 iar sistemul aduio nu imi mai citeste nici un fel de cd-uri este sistemul audio cu navi de iese din bord cu magazie de cd-uri am fost cu masina si mi s-a zis ca trebuie schimbata magazia de cd-uri are cineva idee unde gasesc doar magazia de cd-uri nu tot sistemul audio ca nu are rost sa dau banii pe tot sistemul cand doar asta imi trebuie.
    Pe radio merge de pe hard merge numai cd-uri nu imi mai citeste.
    Mersi frumos astept sfaturi !

Cauti pe dezmembrari sau okazii. Intereseaza.te la reprezentanta daca merge magazia de pe 203. Daca merge ai sanse mai mari sa gasesti, plus ca merge o magazie de la Blaupunkt care este mult mai ieftina decat cea pe original.
    Pana sa te apuci incearca sa mergi cu magazia la un electronist de cduri sa.ti schimbe lentila de citire.

Comment

Pai am fost si mi-a zis ca nu se baga nimeni sa faca asa ceva nu stiu dac merge inlocuita lentila mi-a zis ca poate fi si procesorul sau nu mai stiu c de pe placa .....

Comment

Merge inlocuita lentila, s.a postat pe forum, cauta posturile si intreaba colegii la ce service au fost.

Comment

Pai am cautat dar nu am gasot nici o discutie de genu doar ca nu le merge lafel ca la mn si cam atat daca sti tu vreo discutie imi poti da si mie linkul.
          Daca tot am vb ai idee unde gasesc si eu card sd pentru masina ca am vazut ca e cam ciudat e cam mare sau trebuie un adaptor ceva ? Am sistemul ala cu navi de iese din bord sper ca sti despre ce zic.

Comment

http://www.lap-top.ro/inlocuire.htm este pentru calculatoare dar nu strica sa intrebi. Am gasit pe Google in 2secunde, mai cauta si tu.
            Eu am 203 nu stiu sistemul de pe masina ta, dar ma gandesc ca poate sa fie card SD, microsd,M1sau2(standardul de la Sony) altele nu mai stiu. Dar cauta in manualul sistemului audio, cu siguranta scrie acolo de care iti trebuie.

Comment

Cardul de care ai nevoie este de tip PCMCIA. Poti sa cumperi si adaptor si sa folosesti un card SD.
              Pentru mai multe detalii cauta pe http://www.mbclub.co.uk/forums/elect...mcia-card.html
              "Un barbat care poate conduce o masina in siguranta in timp ce saruta o fata draguta nu da atentia cuvenita sarutului." (Albert Einstein)

Comment

Da-iti trebuie adaptor Pcmcia de tip1(nu2) cu card SD pana la 32gb dar sa nu fie card sd de tip HC.
                Cardul trebuie formatat Fat16 sau32(inteleg ca nu conteaza).

Comment

Va multumesc o sa incerc si cu lentila sa vad ce zic cei de la service si o sa va anunt.

Comment

Am cumparat un adaptor PCMCIA am luat si card sd si degeaba tot nu merge nu imi recunoaste cardul masina :| adaptorul se potriveste este cum scrie la carte de 16-bit ..... aveti idee daca este vreun adaptor special de mercedes?

Comment

Originally posted by chiajna View Post
                      Am cumparat un adaptor PCMCIA am luat si card sd si degeaba tot nu merge nu imi recunoaste cardul masina :| adaptorul se potriveste este cum scrie la carte de 16-bit ..... aveti idee daca este vreun adaptor special de mercedes?
                      Formateaza cardul FAT32, eventual pune unul de capacitate mai mica.
                      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Adaptor card SD pt Mercedes W204

Originally posted by cl600 View Post
                        Formateaza cardul FAT32, eventual pune unul de capacitate mai mica.
                        Acum imi caut si eu pe net un adaptor de card SD plus card pt a mi'l monta pe un mercedes W204 din 2008 cu navigatie mare.
                        Am gasit ceva pe www.autobamm.ro dar este la 320 RON (ceea ce e un pic cam mult)...in rest ar ma ifi pe shopmania pe la 40'50 ROn dar ma tem ca poate nu functioneaza si le cumpar degeaba.....
                        Stie careva de unde sa iau ceea ce trebuie?

Comment

Cel mai bine este sa te duci la un magazin cu cd.uri, carduri,adaptoare si sa iei pe proba.

Comment

Pai cardul nu merge formatat fat32. Nu am obtiune de fat 32 decat 16 si este de 2gb. O sa incerc cu unul de 1gb. Dar imi este sa nu fie adaptorul.

Comment

Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF