Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

schimbare placute frana fata

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• schimbare placute frana fata

Salut tuturor. Am un c200 din 2002, w203, si vreau sa-i schimb placutele de frana de pe fata. Imi apare in bord mesajul pentru ele, le-am achizitionat, inclusiv senzorii, si as vrea sa le schimb singur. Daca ma puteti ajuta cu orice sfat. Multumesc mult.

Se schimba relativ simplu, iti mai trebuie si niste coliere din acelea de plastic/aluminiu de care gasesti pentru a le schimba. Sfatul meu este dupa ce ai desfacut tot si ai ajuns la placutele de frana vei realiza ca nu "iese" senzorul vechi asa de usor, dar te chinui putin si il scoti chiar daca trebuie sa il deterioriezi putin, dar ai cumparat senzori noi asa ca nu ai de ce sa iti faci problema. In rest nu ai sa intampini probleme... daca mai ai intrebari, nu ezita sa le pui...

Comment

Salut

Se schimba ca la orice masina. Un sfat-daca tot desfaci acolo poti sa si cureti cu o perie sau cu solutie dupa care stergi cu o carpa.Senzorul se monteaza usor.

Comment

Multumesc mult, saptamana viitoare o sa incerc sa vad daca reusesc.

Comment

Originally posted by gore1981 View Post
          Salut tuturor. Am un c200 din 2002, w203, si vreau sa-i schimb placutele de frana de pe fata. Imi apare in bord mesajul pentru ele, le-am achizitionat, inclusiv senzorii, si as vrea sa le schimb singur. Daca ma puteti ajuta cu orice sfat. Multumesc mult.
          Poate te ajuta asta. Sper sa-ti fie de folos.
          Attached Files

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF