Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Directie foarte sensibila este o problema ?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Directie foarte sensibila este o problema ?

Asa cum zice si titlul am o posibila problema la directie este vorba de un w202 1.8 automat din 96 mi se pare directia foarte sensibila daca iau o groapa misc involuntar de volan te chinui sa mergi drept, asa este si la voi ?
    Am mai mers si cu alte masini si nu este la fel ?
    Si alta problema trage dreapta si nu mereu la fel de tare si se invarte mai mult volanul intr-o parte decat in cealalta asta decand am facut bracaju dar nu roade cauciurile rau.
    La peste 100 KM/H e deadreptu obositore dircetia asta.
    Last edited by popeye_pmm; 03-22-2012, 23:06 PM.

Ai schimbat capetele de bara si bara de directie? Daca da, si problema persista ai ceva in neregula la articulatii. Incearca sa schimbi bucsele de la articulatii. Chestia cu viratul excesiv intr-o parte si mai putin in alta..... consider ca ar putea fin din caseta de directie dar decat sa spun prostii mai degraba tac si las loc altora care stiu despre ce este vorba sau care au mai avut probleme de genul. (Pune volanul drept si ia viraj max stanga iar apoi max dreapta. Ar trebui sa se roteasca odata si3/4 in fiecare directie)
    "MERCEDES-BENZ", the BEST or nothing!!!

Comment

ms mai astept dar la tn e la fel de sensibila directia sau se misca mai greu ?
      Last edited by popeye_pmm; 03-22-2012, 22:59 PM.

Comment

Treba cu viratul e decand mi-au facut niste baieti destepti bracajul dupa ce am schimbat un cap de bara pe dreapta inainte masina vira normal egal in ambele parti.
        Last edited by popeye_pmm; 03-22-2012, 23:01 PM.

Comment

Dute fa-ti unghiul de fuga,la un service autorizat si ai sa vezi ca dispar toate sintomele!Daca trebuie ceva schimbat au sa-ti spuna ei!

Comment

Da pe mine ma nerveaza ca se invarte prea usor volanul ca ca trage sau vireaza mai mult ca asta se rezolva cand fac unchiurile de fuga asta cand o sa-i schimb ce imi bate tota bara aia de directie sau cum se cheama si ce o mai fi pe acolo.

Considera asta un warn.
            Last edited by popeye_pmm; 03-22-2012, 23:03 PM.

Comment

Si acuma in romana te rugam!Caseta are surub de reglaj,dar te sfatuesc sa o duci la cineva care stie ce face,dupa ce schimbi ce bate!

Comment

Imi cer scuze pentru greselile de ortografie.

Comment

Daca veneai pe la intalnirile noastre, puteam sa te punem in tema. Noi stim toate drumurile din zona. Te vom putea sfatui daca ai, intradevar o problema. Pentru ca pe DN24 este una, pe DN25 este cu totul alta. Sau Cosbuc versus Siderurgistilor, Faleza. Pe unde se intampla asta?

Comment

Peste tot am sa vin la o intalnire sa iti dau masina sa o conduci sa vezi .

Comment

Aceeasi problema am avut-o si eu la Balena. Bieletele antiruliu. Cum se manifesta: nu-mi puteam mentine traiectoria dorita. Bineanteles ca trebuie si un unghi de fuga facut. Intai vezi ce bate pe masina si nschimba bieletele antirului. Bafta!

Comment

Working...
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF