Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Stergator cu probleme

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stergator cu probleme

Masina este un w202, 1,8 benzina, 120cp, an 93

Problema este ca stergatorul in momentul in care il ridic de la parbriz, la un moment dat se blocheaza, e ca o treapta apoi daca vreau sa il pun la loc pe parbriz de abia reusesc, parca il tine ceva blocat. E normal sa faca asa, daca da cum as putea sa il pun mai usor inapoi pe parbriz ?
    Last edited by cutaresku; 03-21-2012, 20:53 PM.
    MERCEDES-BENZ C180-W202

Te salut, in cea ce priveste stergatorul, nu e normal sa il ridici asa de sus incat sa se blocheze pe ridicat, asa a patit un prieten in iarna asta.
    A ridicat stergatorul sa curete zapada mai bine, crezand ca se ridica normal ca la orice masina, si asa a ramas ridicat.
    Am desfacut frumos din surub, am luat jos si asa am reusit sa-l repunem in pozitia normala.
    Numai bine.
    Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
    Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Originally posted by MRM View Post
      Masina este un w202, 1,8 benzina, 120cp, an 93

Problema este ca stergatorul in momentul in care il ridic de la parbriz, la un moment dat se blocheaza, e ca o treapta apoi daca vreau sa il pun la loc pe parbriz de abia reusesc, parca il tine ceva blocat. E normal sa faca asa, daca da cum as putea sa il pun mai usor inapoi pe parbriz ?
      Asa e si la mine, C180 din '94. Cand il ridic(unghi de 40 grade sa zic, plan cu parbrizul) ramane blocat asa, iar ca sa-l pun la loc trebuie sa apas tare pe el. E de 3-4 ori mai mare forta folosita atunci cand il reasez in pozitia initiala decat atunci cand il ridic.
      Mercedes-Benz C180 Elegance

Just like he said..."Now go home and get your f****n' shinebox !

Comment

Gresati articulatia aia. E normal sa se ridice tocmai pentru a curata parbrizul. Porbabil ca in timp piedica ce-l tine ridicat s-a stricat de merge asa de greu.
        E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
        C180 W202, 1994
        W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Aceiasi problema am avuto si eu dati cu o pensula cu ulei pe articutai aia si nu o sa mai aveti probleme

Comment

Originally posted by adidc View Post
            Gresati articulatia aia. E normal sa se ridice tocmai pentru a curata parbrizul. Porbabil ca in timp piedica ce-l tine ridicat s-a stricat de merge asa de greu.
            Da de unde stiti ca asa trebuie? Ca nu aveti w202? Omul vrea sa repare nu sa unga!

Comment

Originally posted by epurare_coco View Post
              Da de unde stiti ca asa trebuie? Ca nu aveti w202? Omul vrea sa repare nu sa unga!
              Nu mai am la ora actuala W202. Am desfacut stergatoare, reglat, uns, montat inapoi si pe W202 si pe W124. Daca cei care au probleme si-ar bate putin capul sa caute pe forumul asta (inclusiv dvs.) ati vedea ca s-a mai discutat si ca s-au gasit rezolvari.
              Articulatia aia are o piedica si dedesubt un arc. Ce altceva decat sa o unga ar putea sa-i faca? Eventual sa schimbe bratul cu totul de pe tija care iese din ansamblul de actionare.
              Am mai luat o data o pauza de pe forumul asta. Cred ca mai urmeaza una. Oricum vorbesc numai aiurea.
              E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
              C180 W202, 1994

Comment

Cateva zile mai inainte am propus unui coleg sa caute pe Yutube cum se umbla la stergator. Dureaza cam 10 min. Si toate acele explicatii aveau o precizare: VERIFICATI ANUL SI LUNA PRODUCERII MASINII. Eu am rezolvat acelasi lucru - fara lubrifiere - Atentie: componentele de plastic pe plastic nu se lubrefiaza in mod normal. La orice mecanism. Daca gasiti pe acolo vaselina sau ulei ar fi bine sa scapati de ele.
                Last edited by epurare_coco; 03-26-2012, 16:12 PM.

Comment

Nu-i nici un plastic pe plastic acolo. Singurul plastic pe zona aia este un "ornament" care acopera exact arcul de care vorbeam, iar la majoritatea bratelor articulatia aia e nituita.
                  Ar fi fost frumos din partea dvs sa ne descrieti pasii rezolvabili in 10 minute. Cu ocazia asta ati fi facut un bine forumului...ca deh...pe mine ma apostrofati mai sus ca nu am W202.
                  E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                  C180 W202, 1994

Comment

Era vorba de acel film de pe yutube. Daca foloseste la ceva bine.

Comment

Originally posted by epurare_coco View Post
                      Era vorba de acel film de pe yutube. Daca foloseste la ceva bine.
                      Macar posteaza link-ul de pe youtube daca iti este greu sa descrii rezolvarea.

Comment

Am tastat mb c180 si am gasit acele filmulete. Ma interesa cum se demonteaza un geam de far. Sunt si cu fel de fel de experinte. Dar si cu demontarea oglinzilor, a bordului, a indicatoarelor, a placutei cu butoanele pentru geamuri-oglinzi etc.
                        Last edited by epurare_coco; 03-27-2012, 17:39 PM.

Comment

Originally posted by passat_prp View Post
                          Macar posteaza link-ul de pe youtube daca iti este greu sa descrii rezolvarea.
                          Il postez eu daca mai are cineva probleme/nevoie:http://www.youtube.com/watch?v=7ca6h6HRskU

P.S:cautam "diverse" pe youtube si am dat de el.

Comment

Working...
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF