Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

probleme directie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by epurare_coco View Post
    OK. Dar - ca intrebare - ai facut si echilibrarea atat a rotilor - cu acei plumbi - cat si a presiunilor la rece dar si verificarea dupa cca. 100km de mers - adica la o incazire de 45-60 grd. a anvelopelor? Din comportarea la diferite temperaturi poti analiza daca acele cauciucuri sunt de calitate in sensul identicitatii caracteristicilor. Parerea mea: nu uita sa notezi pe o ceva tot ce ai constatat si facut. Te va ajuta pe viitor. Sanatate.
    cauciucurile sunt noi Viking made in Romania. aproape cele mai ieftine.le-am echilibrat doar cu plumbi la vulcanizare.si treaba cu incalzitul nu am facut-o niciodata.treaba cu notatul e o idee buna dar chestiile de genul si rezolvarile lor nu le uit prea usor.notez doar consumabilele schimbate si km.

Comment

Working...
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF