Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Dimensiune prezoane

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut! Masina mea am cumparat-o fara cheie de roti si cric.Am roti de iarna,intrebarea mea este ce dimensiune trebuie sa aiba cheia de roti,17?Sau de cat?

Comment

Originally posted by catalincatalin View Post
      Salut! Masina mea am cumparat-o fara cheie de roti si cric.Am roti de iarna,intrebarea mea este ce dimensiune trebuie sa aiba cheia de roti,17? Sau de cat?
      În mod normal ar trebui să ai prezoane de 17, mai ales dacă jantele-s de tablă. Dacă ai ceva jante mai şmechere, poţi avea şi de 19 ... Ia frumos o tubulară de 17 şi probeaz-o. Dup'aia îţi iei şi cheie de roţi ...
      Da' dă-mi voie să-ţi pun şi eu o întrebare: tu circuli acum fără cric şi cheie de roţi ? La o pană ce faci ???
      Lord W126 500SE -> 2.5D
      Lady W123 230C -> 240D
      W124 -> 200D
      W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
      Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
      Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Dimensiune prezoane

Originally posted by Levi View Post
        În mod normal ar trebui să ai prezoane de 17, mai ales dacă jantele-s de tablă. Dacă ai ceva jante mai şmechere, poţi avea şi de 19 ... Ia frumos o tubulară de 17 şi probeaz-o. Dup'aia îţi iei şi cheie de roţi ...
        Da' dă-mi voie să-ţi pun şi eu o întrebare: tu circuli acum fără cric şi cheie de roţi ? La o pană ce faci ???
        autostopul )
        Glumesc, sper sa nu fie cu suparare. ori ca umbli fara cric si cheie, ori ca umbli fara roata de rezerva ... cam tot aia este. Una fara alta este de prisos.
        LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

Comment

Nicio supărare, vai de mine. Eu, care ar trebui să tac: acu' 2 ani am făcut 2500 de km prin străinezia, fără rezervă, că mi-a crăpat o jantă, și dacă o pățeam și a 2-a oară, eram și eu ... autostopist.
          Lord W126 500SE -> 2.5D
          Lady W123 230C -> 240D
          W124 -> 200D
          W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
          Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
          Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Mersi de raspuns.Eu mai am o masina cu care circul.Asta nu am inscris-o inca.Are jenti de tabla cu cauciucuri de iarna,dar am si jenti de aliaj si cand o sa le schimb imi trebuie cheie de roti,acum am incercat de curios si era mare cheia mea de la masina cealalta.O sa fac rost de o tubulara de 17 sa vad daca asa trebuie sa fie si cheia.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF