Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Flansa cardan

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Flansa cardan

m-am uitat astazi sub masina si am vazut flansa cardan ca e varza, juca urat de tot ,un cauciuc din ala lipsea,..se mai poate face ceva? are cineva idee cat costa una noua? ,sa ma interesez de una sh? sau nu e f f pipert pretul?

nu lua sh,ca e putzin probabil sa nu fie coapta

Comment

Originally posted by seby_77 View Post
      m-am uitat astazi sub masina si am vazut flansa cardan ca e varza, juca urat de tot ,un cauciuc din ala lipsea,..se mai poate face ceva? are cineva idee cat costa una noua? ,sa ma interesez de una sh? sau nu e f f pipert pretul?
      Pai si daca zici ca era varza, nu facea urat? Nici un zgomot nimic? Cum ti-ai dat seama? Sau doar asa de curiozitate te-ai uitat pe sub ea si ai constatat beleaua?
      Recomand noua. Vezi de preturi mai intai la magazinele de piese si abia apoi daca e prea scumpa sa cauti solutii mai ieftine.

Comment

Originally posted by florineasca View Post
        Pai si daca zici ca era varza, nu facea urat? Nici un zgomot nimic? Cum ti-ai dat seama? Sau doar asa de curiozitate te-ai uitat pe sub ea si ai constatat beleaua?
        Recomand noua. Vezi de preturi mai intai la magazinele de piese si abia apoi daca e prea scumpa sa cauti solutii mai ieftine.
        ba da facea urat si tot aici pe forum am vazut ca la flansa trebuie sa ma uit cand se aud vibratiile la schimbarea vitezelor,si astazi m-am uitat si m-am speriat

Comment

Sfatul meu din experienta cu W124 - NU cumpara turcesti. Eu am luat una turceasca si era praf dupa 2-3 luni. Am pus dupa una nemteasca si am mai tinut masina un an fara cea mai mica problema.
          http://www.clubmercedes.ro/vand-w210...cdi-t2324.html

Comment

eu am luat una noua si dupa 2 luni deja era deformata si am revenit la una sh. una noua e pana in 100 ron (max 150 lei) si una sh originala se invarte tot pe acolo. recomand una sh in stare buna. macar esti sigur ca te mai tine 3-4 ani. oricum schimba-o cat mai repede. eu am mers cu ea rupta si am rupt o ureche la cardan. apoi a trebuit schimbat si ala. nu e o avere 100-150 ron, sa zicem 200 cu tot cu montaj, daca nu o montezi singur. sunt de desfacut 6 suruburi. daca ai rampa o poti schimba singur, ca e destul de simplu. la mecanic nu ar trebui sa coste mai mult de 50 lei sa o schimbe. operatiunea nu dureaza mai mult de 30 de minute. bafta

Comment

merci mult,am comandato astazi vine in 2-3 zile dar e 3 milioane fix,si cumpar de acolo piese mereu au preturi bune ,e vb de meteor ,care in iasi au preturi bunicele ,daca o sa ma tina putin e bine de stiut ca pe viitor sa caut una sh in stare buna ,merci mult

Comment

eu am dat pe a mea noua (pt 190/124) 120 ron parca si 70 ron sh (originala). mi se pare cam mult, dar cine stie, poate e altfel sau o fi originala

Comment

am sunat la magazin si am intrebat ce natie este flansa si e swag sau ceva de genu nemteasca,poate o fi buna

Comment

flansa cardan

Am schimbat-o astazi si nu sunt multumit deloc. Eu aveam un huruit un fel de vibratii care se auzeau cand acceleram si credeam ca odata cu schimbatul flansei vor disparea dar ..nimic!?! Tot acolo au ramas. Se vede o oarecare imbunatatire odata cu schimbatul flansei dar nu au disparut vibratiile alea. Are cineva vreo idee ?
                    Last edited by florineasca; 05-10-2008, 08:05 AM.

Comment

am schimbato astazi si nu sunt multumit deloc eu aveam un huruit un fel de vibratii care se auzeau cand acceleram si credeam ca odatul cu schimbatul flansei vor disparea dar ..nik!?! tot acolo au ramas, se vede o oarecare imbunatatire odata cu schimbatul flansei dar nu au disparut vibratiile alea ,are cineva vre-o idee ?
                      La mine avea aceleasi simptome cand plecam mai tare de pe loc spre dreapta (huruit+trepidatii). Dupa ce am schimbat toti rulmentii de pe masina si tampoanele de la motor am descoperit ca toba lovea in caroserie, la imbinarea cu galeria. Nu stiu cum e la w202 dar te poti uita ca nu se stie.
                      Last edited by florineasca; 05-10-2008, 08:05 AM.

Comment

Si mie mi s-a rupt odata la cobra flansa ala cu invelish metalic. Noroc ca nu am fost departe de casa si am mers numai cu 15 la ora ca imi batea in tijele de la schimbatorul de viteze.

am schimbato astazi si nu sunt multumit deloc eu aveam un huruit un fel de vibratii care se auzeau cand acceleram si credeam ca odatul cu schimbatul flansei vor disparea dar ..nik!?! tot acolo au ramas, se vede o oarecare imbunatatire odata cu schimbatul flansei dar nu au disparut vibratiile alea ,are cineva vre-o idee ?
                        Poate o fi rulmentul intermediar.
                        Last edited by florineasca; 05-10-2008, 08:00 AM.
                        Mercedes Benz W210 E 220 CDI `01

Comment

Originally posted by paunionutz View Post
                          la mine avea aceleasi simptome cand plecam mai tare de pe loc spre dreapta (urui+trepidatii) si dupa ce am schimbat toti rulmentii de pe masina si tampoanele de la motor am descoperit ca toba lovea in caroserie, la imbinarea cu galeria. Nu stiu cum e la w202 dar te poti uita ca nu se stie
                          Merci mult deocamdata. De acum luni o sa verific
                          Last edited by florineasca; 05-10-2008, 08:00 AM.

Comment

Si ce bine ar fi daca ati respecta si regulile de ortografie. Numai pe profu' de romana nu am timp sa o mai fac. Ultimele patru posturi le-am corectat eu.... Sa le aveti ca model. Pe celelalte v-as invita pe domniile voastre sa le corectati... E suficient sa folositi butonul "edit".
                            Last edited by florineasca; 05-10-2008, 20:50 PM.

Comment

Originally posted by florineasca View Post
                              Si ce bine ar fi daca ati respecta si regulile de ortografie. Numai pe profu de romana nu am timp sa o mai fac. Ultimile 4 posturi le-am corectat eu.... Sa le aveti ca model. Pe celelalte v-as invita pe domniile voastre sa o faca... E suficient sa folositi butonul "edit".
                              Ca tot veni vorba de limba romana:
                              1. ultimele, nu ultimile.
                              2. cifrele pana la zece inclusiv intr-un text se scriu cu litere.
                              3. "Pe celelalte v-as invita pe domniile voastre sa o faca"... poate v-as invita sa LE faceti.

Fara suparare, dar hai sa lasam paiele din ochii altora.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF