Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme termostat c220 w204

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

asa o sa fac,deja am cumparat un termostat nou wahler 180 ron..maine o sa il pun ...o sa va anunt...ms mult pt sfaturi si va urez drumuri cat mai bune...

Comment

Salut

Originally posted by Lucian_luk View Post
      asa o sa fac,deja am cumparat un termostat nou wahler 180 ron..maine o sa il pun ...o sa va anunt...ms mult pt sfaturi si va urez drumuri cat mai bune...
      Eu stiam ca odata ajuns lichidul de racire la temperatura optima( la diesel un pic peste linia de 80) el nu trebuie sa fluctueze(poate f putin in functie de conditiile de exploatare).
      Oricum nu mi se pare normal sa coboare de la 80 la 60. Sa ne spui cum merge cu termostatul nou.

Comment

am montat termostatu' nou si temperatura ii peste 80 de grade,nu mai fluctueaza ramane acolo indiferent cum merg si ce urc...deci problema a fost termostat-ul...eu am pus unu wahler.....

Va multumesc pentru sfaturi..si sper ca prin topicu' asta sa ajutam si pe altii,pt ca daca nu este schimbat la timp si se circula cu el un timp indelungat pe langa uzura motorului apar si alte probleme ,un pr de-al meu are si el un c dar a lui ii w203 (exact aceiasi motorizare adik 2200 136 cp)si nu a schimbat termostatu' la timp si a mers asa cu el iar dupa ceva timp i sa dus 2 injectoare iar cand a mers la service i-a zis ca din cauza termostatului pt ca nu l-a schimbat cand trebuia deci aveti grija....
        Last edited by Luxian; 02-25-2012, 18:35 PM.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF