Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Salutare la toti!!! un sfat va rog

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salutare la toti!!! un sfat va rog

Masina: W203, 2001, 2,2 CDI, 105 KW

Acu 2 zile am reusit "performanta" sa imi sparg radiatorul la masina, mai exact am intrat intr-o parcare si am dat cu botul masinii de o bordura ( ... destul de tare incat sa imi rup partea din dreapta jos a radiatorului care e din plastic, are un "tumburuc" acolo si s-a rupt. In fine, radiator am comandat acum ce vreau eu sa va rog sa imi dati o idee ... in momentul in care am ramas fara apa in toata instalatia de racire am ramas instant si fara servodirectie, ce poate fi???? lichidul de la servo nu a curs am verificat borcanasul si e plin si nemiscat ... acum astept o parere nu stiu ce sa ii fac ce sa ii cumpar (. Imi cer scuze dak am deschis un topic nou si mai era vre-o unul dar eu nu am gasit. astept raspunsurile voastre. Multumesc

Lichidul de racire nu are legatura cu servodirectia ,cred ca la contactul cu bordura respectiva ai turtit o conducta care vine la caseta,si aceasta nu mai lucreaza .Cred ca in urma unui consult vizual e usor de detectat.

Comment

Multumesc pentru raspuns... m-am uitat sub ea dar la prima vedere nu se vede nimic... nici nu prea stiu unde sa ma uit. am dat scutul jos... sau mai bine zis ce a mai ramas din scut

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF