27 sept 2013....dupa 3 luni, s-a blocat din nou ELV si nu s-a mai deblocat
am dus masina la autoklas si am comandat un nou blocator volan 3300 roni
cu tot cu manopera costa
mentionez ca masina o am de 6 ani, luata noua , am facut cam 260.000km cu ea pana acum
si nu am avut nici un fel de problema, nu am bagat nici un cent in reparatii ptr ea pana acum
inca merge ca noua....nu inteleg de ce altii spun ca ar fi un esec w204
apa din compartimentul sam era de la un furtun de scurgere de la locul unde
deschizi usita sa bagi motorina...are o gaurica ptr prea plin iar pe interior e un furtun de scurgere care nu mai era la locul lui si apa intra in compartimentul unde e sam-ul atunci cand spalam masina, am pus furtunul la loc, nu stiu cum de a iesit de pe sthtutzul ala...si e ok acum, nu mai intra apa
asa ca altii care mai patiti problema cu blocatorul 1 data, cu sigurantza va muri
de tot si tot la schimbare se ajunge, comandati-va din timp blocatorul si keia
de programare sa nu mai asteptati 2 saptamani pana vin piesele
ce nu inteleg este ca daca se stie ca e o problema generala la w204 aiureala asta cu blocatorul
de ce nu isi asuma mercedes vina ptr asta si sa o rezolve ei, sau macar sa nu te puna sa il platesti tot...
daca i-am da in judecata....oare tot ei castiga?
salutare tuturor
am dus masina la autoklas si am comandat un nou blocator volan 3300 roni
cu tot cu manopera costa
mentionez ca masina o am de 6 ani, luata noua , am facut cam 260.000km cu ea pana acum
si nu am avut nici un fel de problema, nu am bagat nici un cent in reparatii ptr ea pana acum
inca merge ca noua....nu inteleg de ce altii spun ca ar fi un esec w204
apa din compartimentul sam era de la un furtun de scurgere de la locul unde
deschizi usita sa bagi motorina...are o gaurica ptr prea plin iar pe interior e un furtun de scurgere care nu mai era la locul lui si apa intra in compartimentul unde e sam-ul atunci cand spalam masina, am pus furtunul la loc, nu stiu cum de a iesit de pe sthtutzul ala...si e ok acum, nu mai intra apa
asa ca altii care mai patiti problema cu blocatorul 1 data, cu sigurantza va muri
de tot si tot la schimbare se ajunge, comandati-va din timp blocatorul si keia
de programare sa nu mai asteptati 2 saptamani pana vin piesele
ce nu inteleg este ca daca se stie ca e o problema generala la w204 aiureala asta cu blocatorul
de ce nu isi asuma mercedes vina ptr asta si sa o rezolve ei, sau macar sa nu te puna sa il platesti tot...
daca i-am da in judecata....oare tot ei castiga?
salutare tuturor
Comment