Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cheie rupta. Unde o refac? Urgent

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cheie rupta. Unde o refac? Urgent

Buna ziua tuturot, am si eu o maaare problema. Am un w202 cdi sin 99 cu cheie electronica,dar in cheia electronica dupa cum stiti este si una de metal care intra pe o sina. Astazi mi s-a rupt...am ambele parti din cheie. As ruga pe cineva sa ma ajute,sa ma sfatuiasca unde sa ma duc sa o refac. Oare la reprezentanta la Iasi mi-o fac?
    Attached Files
    "MERCEDES-BENZ", the BEST or nothing!!!

Salutam!
    Cu siguranta cei de la reprezentanta iti pot aduce cheia. Este mai scump si dureaza cateva zile pana o aduce, dar este originala. S-ar putea ca lamela sa o poti face mai ieftin si la un atelier de facut chei, cum ar fi cele din BRICOSTORE, DEDEMAN, etc.
    Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

Pai mie imi trebuie cheia mecanica nu cea cu cip,si o vreau tot la fel( lamela sa intre pe sina din cheia cu chip). Am vb cu cei de la reprezentanta,dar,stiti cum sunt ''veniti aici cu masina'' si nu mi-au zis nici un pret informativ....
      @tumar multumesc pt raspuns
      sunt si altele bine venite. multumesc

Comment

De regula cam orice atelier de copiat chei are si diverse modele de chei auto, pentru ca din astea ies banuti mai multi decat la cheile de usi. Vezi pe unde sunt astfel de ateliere pe la voi si apoi intreaba cu cheia in mana daca au asemenea cheie bruta. Pe aia nu e nevoie decat sa o lipesti cu super glue ca sa tina ca si ghidaj pentru copierea celeilalte.
        Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

Comment

Daca ai drum la Iasi ,,LIVIU CHEY 0755112112 omul face ce nu face nici o reprezentanta la nici o masina tot felul de chey inclusiv cu telecomanda suna si vorbeste cu omul ptr comenzi speciale se deplaseaza si lucreaza si Duminica !

Comment

Multumesc pt raspunsuri. Am gasit aici in roman unde sa o fac,doar ca...e cam scumpicica 80 lei si nu intra nici pe sina,trebuie sa o bag pe inelul de la breloc. Eho sa ma informez mai bine sa vad cat mi-ar lua la reprezentanta.

Comment

Belea, cheia cand s-a rup s-a si indoit putin si nu merge prinsa in menghina de la copiatorul de chei..... nu sgtiu ce sa ma mai fac... Si na...nu se stie niciodata ce se poate intampla cu telecomanda. Nu stiti cu aproximatie cat ar costa la reprezentanta?

Comment

Daca aveam lame pt tipul tau de cheie iti dadeam pe bani de-o bere , dar nam decat pt cheia cromata...

Comment

Originally posted by moskyno93 View Post
                  Belea, cheia cand s-a rup s-a si indoit putin si nu merge prinsa in menghina de la copiatorul de chei..... nu sgtiu ce sa ma mai fac... Si na...nu se stie niciodata ce se poate intampla cu telecomanda. Nu stiti cu aproximatie cat ar costa la reprezentanta?
                  Inceaca sa o prinzi intr-o menghina si sa o indrepti. Eu am facut o copie a cheii la un atelier de copiat chei.
                  La reprezentanta o cheie "intreaga" costa aprox 300Euro.

Comment

Originally posted by passat_prp View Post
                    Inceaca sa o prinzi intr-o menghina si sa o indrepti. Eu am facut o copie a cheii la un atelier de copiat chei.
                    La reprezentanta o cheie "intreaga" costa aprox 300Euro.
                    Stiu ca la reprezentanta e aproape 300€ dar cu tot cu cheia cu cip. Eu am nevoie doar de cea metalica.

Comment

Iti spun eu sigur ca la reprezentanta o cheie intreaga costa 270 de euro mi-am comandat eu

Comment

Mergeti la un atelier de facut chei si va face doar cheia metalica la 50lei.

Comment

Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF