Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Schimbare becuri bord c180

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schimbare becuri bord c180

Buna ziua,
    Sun posesorul unu MB c180 din 96 benzina.De curand am o problema cu becurile in bord si la consola de la ventilatie,becurile de la consola centrala adica ventilatie si treptele de aer..nu mergeau de cand am cumparat masina si in urma cu 2 zile s-au ars si becurile de la ceas si kilometraj.Am zis ca daca tot schimb aceste becuri arse ,sa schimb si celelate(sa pun becuri albe).
    As dori sa stiu cand desfac bordul ce becuri trebuie mai exact schimbate si la consola centrala cum se pot schimba becurile.Multumesc

Din cate inteleg eu cum sa desfaci bordul sti?
    Ceasurile ies cu totul afara si daca ai sculele necesare e relativ simplu. Sunt niste chei ca da casetofon cu care il poti trage afara. Clemele sunt sus si jos pe stanga si dreapta.
    Nu ma auzit inca de cineva care sa aiba cheile asa ca probabil va trebui sa desfaci capitonajul de sub bord si sa-l impingi din spate, in afara.
    Misti usor volanul ca sa poti scoate suficient ceasurile incat sa scoti cele 2 mufe din spate. Atentie cu mufele pentru ca au sigurante (sa nu tragi de ele fara sa le deblochezi).
    Crede-ma o data scoase ceasurile schimbatul becurilor e floare la ureche. E foarte clar care cui corespunde.
    E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
    C180 W202, 1994
    W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

In prima faza sa nu uiti sa scoti borna de la baterie sa nu iti ramana aprina SRS-ul dupa ce termini operatiunea.

Comment

Am inteles ..Ar mai fi o problema am vazut pe forum o poza din spatele ceasurilor cu fiecare bec ce indica si nu o mai gasesc,daca ma puteti ajuta cu acesta problema,deoarece sa sctiu ce becuri schimb ...Multumesc

Comment

Sper ca sti engleza.
          Cele 2 e8-uri din stanga si din dreapta.
          Acum daca ai putina imaginatie iti dai seama care corespunde pentru ca e in dreptul respectivului instrument. Te uiti fata-spate si iti dai seama.
          Nu mai tin minte daca scrie si pe plasticul ceasului in spate.
          Spor la treaba.
          Attached Files
          Last edited by adidc; 01-16-2012, 16:22 PM.
          E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
          C180 W202, 1994

Comment

Mi-a expirat sesiunea intre timp.
            Attached Files
            E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
            C180 W202, 1994

Comment

salut.. A-si vrea sa va intreb ceva: daca becurile vechi se inlocuiesc cu leduri din comert, lumina se imprastie peste tot s-au se vede decat un punct?... vreau sa pun leduri albe sa fac ceva asemanator cu audi...Va multumesc

Comment

Si ar mai fi o problema: nu imi mai functioneaza inchiderea centralizata nu mai coboara si nu mai urca sigurantele din usii si trebuie tot timpul sa le inchid manual,din ce ar putea fi? va multumesc

Comment

Multumesc adidc imaginea este de mare ajutor..

Comment

Originally posted by alyn_dex_2005 View Post
                    Si ar mai fi o problema: nu imi mai functioneaza inchiderea centralizata nu mai coboara si nu mai urca sigurantele din usii si trebuie tot timpul sa le inchid manual,din ce ar putea fi? va multumesc
                    Subiect separat...se trateaza separat.
                    Te-as ruga totusi sa dai un search pe forum. S-a discutat subiectul asta. Uita-te la siguranta 32 din tabloul din compartimentul motor si verifica compresorul de vacum din portbagaj in dreapta sub capitonaj (unii zicea ca sunt modele care-l au sub bancheta spate dar eu stiu ca acolo e la W210).
                    Iti recomand sa dai search pe forum si sa deschizi subiect (topic) separat...asa te pot ajuta si ceilalti colegi care poate nu intra pe acest topic.

Spor la schimbat becuri NU LED-uri.
                    E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                    C180 W202, 1994

Comment

multumesc frumos pentru sfaturi, ma duc sa verific siguranta si apoi pompa de vacum , iar in legatura cu bordul cred ca va ramane asa.... multumesc frumos

Comment

Salutare..... am verificat siguranta si pompa si nu sunt arse , din ce ar putea fii??

Comment

Tind sa cred ca tot din vacumuri trebuie sa fie. Daca pompa merge atunci poate trebuie mers pe traseele de vacumuri in jos. La pompa ai o mufa (sau 2 de vacum) dupa care ar trebui sa urmeze un distribuitor pe care se prind mai multe furtunase de vacum. Verifica sa nu fie spart distribuitorul si/sau furtunasele.
                          Daca vacumurile sunt ok trebuie verificate firele de pe iale. Normal ai 3 fire pentru inchidere: o masa (maro) si 2 fire de pozitie unul pt inchis si unul pt deschis (albastru si rosu...nu mai stiu). Trebui vazut daca ii da comanda la pompa.
                          Reglajul la faruri iti merge?
                          Ai tetiere pe spate rabatabile? Functioneaza?
                          Ideea e ca daca sistemul de vacum e ok atunci nu ia comanda electrica pentru a crea depresiunea in sistem care iti deschide sau inchide usile. Nici de pe butonul din bord nu merge sa blochezi toate usile?
                          E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                          C180 W202, 1994

Comment

Originally posted by alyn_dex_2005 View Post
                            salut.. A-si vrea sa va intreb ceva: daca becurile vechi se inlocuiesc cu leduri din comert, lumina se imprastie peste tot s-au se vede decat un punct?... vreau sa pun leduri albe sa fac ceva asemanator cu audi...Va multumesc
                            se vede foarte bine cu leduri albe cu smd! 2 leduri tip w 5 w cu 4 smd si 2 leduri cu un smd tip t5 si daca vrei si la afisaje cate unu la fiecare display tot tip t5!

Comment

Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF