Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

W 202 Probleme de incalzire Habitaclu.Masina a mers cu Gazolina + benzina.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W 202 Probleme de incalzire Habitaclu.Masina a mers cu Gazolina + benzina.

De vreo 2 luni am achizitionat un Mercedes w202. Omul de la care am luat acest Mercedes a mers cu Gazolina si benzina in el adica jumate jumate.asa mi-a spus el dar adevarul nu stiu care este. Iar cand ai dau Turatie se aude un mic Clantanit la motor. {putin nu mult}.
    Problema mea este ca de cand la-m luat nu baga caldura mai deloc ,,in partea dreapta a masini la picioare si la partbriz baga caldura nu cine stie ce ,,iar in partea stanga a masini baga caldicel spre rece.
    Mentionez ca masina nu are aer conditionat,si se exclude faptul sa fi ramas ceva blocat pe aer sau clima..

Nu am nici presiune de apa{antigel} in instalatia de racire,furtunele sunt moi,,dupa un anumit timp de mers eu stiu ca se creaza o presiune in motor ..,si ma gandeam sa nu fie garnitura impuscata de la gazolina aceea.

Va rog ajutati-ma cu idei si sfaturi ce trebuie sa fac. Multumesc.

Temperatura motorului cam unde este situat? Verifica vizual daca iti urca acul de la temperatura motorului.Sa nu cumva sa ai termostatul defect si sa fi ramas blocat pe deschis.Deasemenea verifica nivelul antigelului in radiator!
    W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

Nivelul este bun la antigel,,Termostatul nu la-m verificat dar o sa verific ,si apa sta in 85-90
      dar se incalzeste repede motoru cum urca acul cate un pic asa baga si caldura...cate un pic cate un pic.

Comment

Daca vrei sa ramai pe gazolina (clantzane, asa-i, la 2-3 ani faci motorul, demaraj mai putin) te trimit eu la sursa
        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Salut,pentru problema cu caldura verifica duoventilul din compartimentul bateriei in stanga fata,acolo ai duoventilul,care e format din doua bobine magnetice care actioneaza doua conuri mici care la randul lor conurileinchid sau deschid circuitul caldurii.Sunt doua posibilitati vis a vis de duoventil ori bobina magnetica e arsa ori conurile colmatate lipite,rupte...
          O alta posibilitate este sa fie caloriferul din habitaclu infundat,care teoretic se desfunda dezstul de usor.Oricum ar trebui verificat daca la iesirea din duoventil furtunele sunt fierbinti.

0726897409 Sorin,suna-ma ca sunt patit ccu treba cu caldura si iti pot explica mai bn

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF