Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Limitare electronica la 210 km/h

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by mabif2000 View Post
    multumesc mult tuturor,am reusit aseara sa ii scot limita sa sa ii dau pe autostrada 258,mai mult nu a vrut,pe electronic,si apropo,210 i-am dat pe grivita si in pasaj obor
    pai pana la urma ai permis sau nu ? daca inca nu l-ai luat inapoi eu zic sa te potolesti ca la Rahova or avea ei televizoare dar internet nu
    Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

Comment

V-am zis eu ca mai bine ii lasa limitarea.....

Comment

Originally posted by mabif2000 View Post
        sper sa-mi iasa,abia astept sa vad,acum nu am permis si cheile imi sunt luate,va multumesc fff mult tuturor
        Cred ca ar cam fi cazul sa te potolesti. Nu de alta dar sunt pline puscariile de inconstienti. Asa ca eu unul iti spun ca ar fi cazul sa te trezesti la realitate.....

Comment

Salut.
          Am si eu o problema cu un C Klasse 350 benzina W 204 model de America si anume nu trece de 215 km/h.
          Masina este adusa din Las Vegas si nu are in meniu optiunea de winter tyres (limitarea vitezei pt folosirea cauciucurilor de iarna) deoarece nu era necesara (in Las Vegas nu ninge ).

Am fost la Autoklass sa ii intreb daca stiu ceva de problema asta si au pus-o pe tester si au zis ca nu s-au mai confruntat cu problema asta pana acum si ca din tester nu se poate scoate.

Am mai fost si la altcineva cu tester si mi-a zis acelasi lucru, ca nu se poate scoate limitarea din tester.

Stiti cumva pe cineva care sa poata scoate limitarea?

Comment

Originally posted by blackriderct View Post
            Salut.
            Am si eu o problema cu un C Klasse 350 benzina W 204 model de America si anume nu trece de 215 km/h.
            Masina este adusa din Las Vegas si nu are in meniu optiunea de winter tyres (limitarea vitezei pt folosirea cauciucurilor de iarna) deoarece nu era necesara (in Las Vegas nu ninge ).

Am fost la Autoklass sa ii intreb daca stiu ceva de problema asta si au pus-o pe tester si au zis ca nu s-au mai confruntat cu problema asta pana acum si ca din tester nu se poate scoate.

Am mai fost si la altcineva cu tester si mi-a zis acelasi lucru, ca nu se poate scoate limitarea din tester.

Stiti cumva pe cineva care sa poata scoate limitarea?
            Stiu eu cum se scoate, cand ai drum in Buc da un telefon
            http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF